Van még tovább is: újabb fejlemények kopasz-ügyben


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mindenki nyugodjon meg, a tudósítás nem a kopasz urak egyetemi plágium ügyéről fog szólni és abban is biztosak vagyunk, hogy ilyen hír nem is lesz.

Gyakorlatilag, már egy év telt el, hogy egy  szemmel láthatóan jól szervezett csapat akadályozta meg Nyakó Istvánt, az MSZP politikusát abban, hogy elsőnek vigye az úgynevezett időbélyegzőhöz a párt vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését. Azonban még mindig tudnak meglepetést okozni a fiúk.

Czeglédy Csaba, Nyakó István jogi képviselője a Fővárosi Törvényszéken betekinthetett a nyomozati iratokba, és megdöbbentő dolgok derültek ki.

Az összegyűjtött dokumentumokból derült ki, hogy az augusztusi “véletlen” leállás előtt a rendőrök maximálisan alapos munkát végeztek.

A nyomozás során még is sikerült kideríteni az összes verőember személyazonosságát, sőt feltérképezték kapcsolataikat. Kiderítették, hogy mindannyian büntetett előéletűek, ráadásul volt köztük olyan is, akit korábban fegyveres rablásért ítéletek el.

Népi megfigyelések alapján elmondható, hogy általában büntette előéletű urak, nagy számban szoktak, spontán mód népszavazást kezdeményezni.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük