Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenki nyugodjon meg, a tudósítás nem a kopasz urak egyetemi plágium ügyéről fog szólni és abban is biztosak vagyunk, hogy ilyen hír nem is lesz.

Gyakorlatilag, már egy év telt el, hogy egy  szemmel láthatóan jól szervezett csapat akadályozta meg Nyakó Istvánt, az MSZP politikusát abban, hogy elsőnek vigye az úgynevezett időbélyegzőhöz a párt vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését. Azonban még mindig tudnak meglepetést okozni a fiúk.

Czeglédy Csaba, Nyakó István jogi képviselője a Fővárosi Törvényszéken betekinthetett a nyomozati iratokba, és megdöbbentő dolgok derültek ki.

Az összegyűjtött dokumentumokból derült ki, hogy az augusztusi „véletlen” leállás előtt a rendőrök maximálisan alapos munkát végeztek.

A nyomozás során még is sikerült kideríteni az összes verőember személyazonosságát, sőt feltérképezték kapcsolataikat. Kiderítették, hogy mindannyian büntetett előéletűek, ráadásul volt köztük olyan is, akit korábban fegyveres rablásért ítéletek el.

Népi megfigyelések alapján elmondható, hogy általában büntette előéletű urak, nagy számban szoktak, spontán mód népszavazást kezdeményezni.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...