Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megdöbbentő, hogy kiket utasított maga mögé a legnagyobb ellenzéki párt frissen sült miniszterelnök-jelöltje. Az Index.hu-n ma jelent meg egy interjú Németh Szilárddal az ATV hírigazgatójával, amiben szót ejtett az őszi időszakban indult egyik siker műsoruk nézettségének adatairól is.

A Magánszféra  politikusok életét mutatja be olyan szemszögből, ahogy még nem láthattuk. A műsorban mindenhová betekintést nyerünk, ami eddig tabu volt és a műsorvezető nem ritkán provokatív kérdésekkel igyekszik a döntéshozók egy más arcát is előcsalni.

A műsor sikerességét jól mutatja, hogy nem egy adás tartalma lett közbeszéd téma. “Vonában eleve nagy kockázat volt, és voltak olyan nézői visszajelzések, hogy elment-e az eszünk” – mondja a hírigazgató, majd folytatja, hogy  a “legnézettebb anyag nem is a Vona-adás volt, Botka László nyerte a nézettségi versenyt” Az interjúból még az is kiderül, hogy  a Medgyessy Péterről és Gémesi Györgyről szóló részt is rengetegen nézték.

A Magánszféra első szériájának vendégei:

Medgyessy Péter
Ujhelyi István
Szabó Tímea
Botka László
Kész Zoltán
Gémesi György
Dúró Dóra
Hadházy Ákos
Juhász Péter
Szél Bernadett
Karácsony Gergely
Gőgös Zoltán
Gyurcsány Ferenc
Vona Gábor

Botka mindenkit maga mögé utasított, aki csak az ellenzéki térfélen számít

Magánszféra első szériájában szinte az összes neves ellenzéki politikus szerepelt. Olyan neveket, mint Vona Gábort, Juhász Pétert, Gőgös Zoltánt, Gyurcsány Ferencet vagy Karácsony Gergelyt nézettségben felülszárnyalni nem kis kihívás- állítja a Fénysebesség által megkérdezett médiaszociológus. Majd folytatja, a TV-s piacon kemény a verseny, ha tetszik keményebb mint a politikában. Rengeteg a csatorna és műsor ezért farkas törvények uralkodnak. A néző az érdektelent nem nézi. Majd, hozzá teszi,  az hogy az ember mit néz a TV-ben az is egyfajta társadalmi választás. Ha tetszik, ezt az előválasztást igen rangos versenyben Botka megnyerte.- zárja gondolatait a média elemző

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: