Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vinnyognak az egerek, hogy hegyet szüljenek tartja a mondás. Ez történt Szegeden is. Történt ugyanis, hogy létezik egy szervezet, melyről ha nem hallottál hát szégyelld magad, hogy ilyen kis műveletlen vagy: A Szegedi Konzervatív Kör!!!!!

Na már most ez a kis konzervatív kör hogy-hogy-nem a baloldalért aggódik. A nyilván nem Fideszes szervezet ugyanis azt találta mondani, hogy

Botka monnngyon le!

Ez önmagában még nem volna baj és emiatt őszíntén nem is ragadtam volna klaviatúrát de a magukat “dél-alföldi értelmiséginek és konzervatív gondolkodásúnak” mondó szervezet brilliáns logikai érveket vetett be: a kör tagjai szerint a baloldal országos szintű építése egész embert kíván.

Mi tagadás, Botka támogatottsága igen magasan lehet, ha már a jobboldal is félti, hogy felőrli az a sok munka ami a jelöltséggel jár. Mi is jó egészséget kívánunk Botka Lászlónak és egyben biztatjuk arra, hogy mutassa meg az országot ide juttató jobboldalnak és persze a dél-alföldi értelmiségieknek is, hol lakik a magyarok istene. Hajrá Botka!


Itt olvashatja a dél-alföldi értelmiséginek és konzervatív gondolkodásúnak nyílt levelét, már ha érdekli:

Tisztelt Botka László Úr!

A dél-alföldi értelmiségiek és konzervatív gondolkodásúak nevében, a Szegedi Konzervatív Kör a következő szempontok alapján, mérlegelés helyett úriemberhez méltó azonnali döntést kér Öntől. Nem holnap, és azután, hanem most! Szíveskedjék a következő tényeket alapul venni az önmagával kapcsolatos egészséges, és korrekt ítélet meghozatalához, amelynek eredménye, hogy azonnali hatállyal lemond szegedi közfeladatairól, és átadja a szegedi embereknek azon jogot, hogy újra polgármestert választhassanak maguknak.

Tévedés ne essék, jelen levél és sajtóközlemény nem akként született, hogy Ön ellen valamiféle revanssal éljen a keresztény és konzervatív oldal a sorozatos és lábszagú kiszólásaiért. Más a politika, és más a józan ész. Amiért most szólunk, azt az értelem diktálja, reméljük Önt is az fogja vezérelni döntésében. A szegedi lakosság nevében konkrétumokat tárunk Szeged polgármestere elé, mert valószínűleg Szeged elöljárója annak ellenére, hogy teljesítményorientáltnak vallja magát, az eredményekhez vezető utat, a tényeket, adatokat nem ismeri, vagy nem szereti.

Úgy, mint az egykori Budapest Tv ezoterikus gyógyítói, távban kíván működni polgármesterként Szegeden, miközben a nulláról építi a magyar baloldalt miniszterelnök-jelöltként a fővárosban, és az ország többi részén? A heti öt napos munkahétből kettőt-hármat Szegeden kíván tartózkodni, a többi napon pedig a szegedi szolgálati autóval, a szegedi fizetéséért, a szegedi szolgálati telefonjával dolgozik majd, vagyis a szegedi lakosság adóforintjaiból lesz a MSZP Kőműves Kelemenje Budapesten? A Ligetben teniszpályát dózeroltat, beruház és épít, sportcsarnokot emel az Etelka soron, aztán meg hidat épít, a rég várt harmadik közlekedési összekötőt „Szöged” és Újszeged között, továbbá maradék idejében kicsit feltörli a padlót a szegedi polgári oldallal a közgyűlési közvetítések alkalmával, úgy ahogyan teszi azt lassan tizenöt éve folyamatosan? A többi napon pedig a Kormánnyal háborúzik? Hitelt érdemlő magatartás ez?

Botka Úr! Ha így gondolja és így tervezi a következőkben a munkabeosztását, akkor Ön azt gondolja magáról ezek szerint, hogy olyan, mint a jó kútvíz! Mindenre jó! A tisztességes szegedi emberek nevében tehát felszólítjuk, vegye magát arra, hogy politikai és erkölcsi értelemben egy nagy adag kijózanító kúrát alkalmaz, és belátja, hogy a magyar baloldal jelenlegi állapotát őszintén ismerve, egy kormányzói pozíciót tervező, illetve „renováló” feladatkör, amelyet most felvállal, egész embert kíván. Több mint nyolc órás napi munkát igényel. Ha felvállalta a „baloldali nemzetmentő” pozíciót – amelyhez természetesen joga van -, akkor vállalja fel annak ódiumát is, hogy a következő időkben csak egy dologra koncentrál úgy, hogy a szegedi vezetői munkáját átadja annak, akit majd Szeged megválaszt magának hamarosan. És aki becsülettel Szegedért akar dolgozni!

Ön sem gondolhatja komolyan, hogy a havi közel nyolcszázezer forintos szegedi fizetéséért (majdnem tíz ember havi nettó minimálbére – ráadásul annak mértékét még a Kormányunk most fogja megemelni), a szegedi szolgálati autójáért (teljes költségtérítéssel), a szegedi szolgálati, korlátlan használatú mobiltelefonjáért annyival tartozik a választóinak, hogy munkaideje nagy részét Budapesten tölti, arcul csapva azon szavazókat, akik még 2014-ben hittek Önnek. Ez lenne igazán a politikai zabrálás kategóriája!

Ha Ön hiteles akar lenni az országos politikában, akkor legyen a vidékiben is az. Legyen korrekt és adja át a városvezetői széket másnak. Mondjon le! Azonnal!

Szegedi Konzervatív Kör


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: