Meglepő helyről kapott támadást Botka László


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vinnyognak az egerek, hogy hegyet szüljenek tartja a mondás. Ez történt Szegeden is. Történt ugyanis, hogy létezik egy szervezet, melyről ha nem hallottál hát szégyelld magad, hogy ilyen kis műveletlen vagy: A Szegedi Konzervatív Kör!!!!!

Na már most ez a kis konzervatív kör hogy-hogy-nem a baloldalért aggódik. A nyilván nem Fideszes szervezet ugyanis azt találta mondani, hogy

Botka monnngyon le!

Ez önmagában még nem volna baj és emiatt őszíntén nem is ragadtam volna klaviatúrát de a magukat “dél-alföldi értelmiséginek és konzervatív gondolkodásúnak” mondó szervezet brilliáns logikai érveket vetett be: a kör tagjai szerint a baloldal országos szintű építése egész embert kíván.

Mi tagadás, Botka támogatottsága igen magasan lehet, ha már a jobboldal is félti, hogy felőrli az a sok munka ami a jelöltséggel jár. Mi is jó egészséget kívánunk Botka Lászlónak és egyben biztatjuk arra, hogy mutassa meg az országot ide juttató jobboldalnak és persze a dél-alföldi értelmiségieknek is, hol lakik a magyarok istene. Hajrá Botka!


Itt olvashatja a dél-alföldi értelmiséginek és konzervatív gondolkodásúnak nyílt levelét, már ha érdekli:

Tisztelt Botka László Úr!

A dél-alföldi értelmiségiek és konzervatív gondolkodásúak nevében, a Szegedi Konzervatív Kör a következő szempontok alapján, mérlegelés helyett úriemberhez méltó azonnali döntést kér Öntől. Nem holnap, és azután, hanem most! Szíveskedjék a következő tényeket alapul venni az önmagával kapcsolatos egészséges, és korrekt ítélet meghozatalához, amelynek eredménye, hogy azonnali hatállyal lemond szegedi közfeladatairól, és átadja a szegedi embereknek azon jogot, hogy újra polgármestert választhassanak maguknak.Tévedés ne essék, jelen levél és sajtóközlemény nem akként született, hogy Ön ellen valamiféle revanssal éljen a keresztény és konzervatív oldal a sorozatos és lábszagú kiszólásaiért. Más a politika, és más a józan ész. Amiért most szólunk, azt az értelem diktálja, reméljük Önt is az fogja vezérelni döntésében. A szegedi lakosság nevében konkrétumokat tárunk Szeged polgármestere elé, mert valószínűleg Szeged elöljárója annak ellenére, hogy teljesítményorientáltnak vallja magát, az eredményekhez vezető utat, a tényeket, adatokat nem ismeri, vagy nem szereti.

Úgy, mint az egykori Budapest Tv ezoterikus gyógyítói, távban kíván működni polgármesterként Szegeden, miközben a nulláról építi a magyar baloldalt miniszterelnök-jelöltként a fővárosban, és az ország többi részén? A heti öt napos munkahétből kettőt-hármat Szegeden kíván tartózkodni, a többi napon pedig a szegedi szolgálati autóval, a szegedi fizetéséért, a szegedi szolgálati telefonjával dolgozik majd, vagyis a szegedi lakosság adóforintjaiból lesz a MSZP Kőműves Kelemenje Budapesten? A Ligetben teniszpályát dózeroltat, beruház és épít, sportcsarnokot emel az Etelka soron, aztán meg hidat épít, a rég várt harmadik közlekedési összekötőt „Szöged” és Újszeged között, továbbá maradék idejében kicsit feltörli a padlót a szegedi polgári oldallal a közgyűlési közvetítések alkalmával, úgy ahogyan teszi azt lassan tizenöt éve folyamatosan? A többi napon pedig a Kormánnyal háborúzik? Hitelt érdemlő magatartás ez?

Botka Úr! Ha így gondolja és így tervezi a következőkben a munkabeosztását, akkor Ön azt gondolja magáról ezek szerint, hogy olyan, mint a jó kútvíz! Mindenre jó! A tisztességes szegedi emberek nevében tehát felszólítjuk, vegye magát arra, hogy politikai és erkölcsi értelemben egy nagy adag kijózanító kúrát alkalmaz, és belátja, hogy a magyar baloldal jelenlegi állapotát őszintén ismerve, egy kormányzói pozíciót tervező, illetve „renováló” feladatkör, amelyet most felvállal, egész embert kíván. Több mint nyolc órás napi munkát igényel. Ha felvállalta a „baloldali nemzetmentő” pozíciót – amelyhez természetesen joga van -, akkor vállalja fel annak ódiumát is, hogy a következő időkben csak egy dologra koncentrál úgy, hogy a szegedi vezetői munkáját átadja annak, akit majd Szeged megválaszt magának hamarosan. És aki becsülettel Szegedért akar dolgozni!

Ön sem gondolhatja komolyan, hogy a havi közel nyolcszázezer forintos szegedi fizetéséért (majdnem tíz ember havi nettó minimálbére – ráadásul annak mértékét még a Kormányunk most fogja megemelni), a szegedi szolgálati autójáért (teljes költségtérítéssel), a szegedi szolgálati, korlátlan használatú mobiltelefonjáért annyival tartozik a választóinak, hogy munkaideje nagy részét Budapesten tölti, arcul csapva azon szavazókat, akik még 2014-ben hittek Önnek. Ez lenne igazán a politikai zabrálás kategóriája!

Ha Ön hiteles akar lenni az országos politikában, akkor legyen a vidékiben is az. Legyen korrekt és adja át a városvezetői széket másnak. Mondjon le! Azonnal!

Szegedi Konzervatív Kör


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük