Fluimucil Ábel új hangot kap! -De miért?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az interneten csak Fluimucil Ábelként emleget kisfiú hamar a Youtube legfelkapottabb témája lett. A gyógyszer reklámjában  a kicsit selypítő hangon beszélő gyerek irritálni kezdte az embereket, főleg mert a reklámot nagyon gyakran adták. Szegény kissrácot tényleg sokat zrikálták Facebookon és Youtubon is, még (nem vicces) mémek is születtek a személyéből.

Leginkább a “De miért?” kérdés állandó ismétlése volt a paródia tárgya, Facebookon komment szállóigévé vált. Az hogy jelenség mennyire pörgött jól mutatja, hogy egy-egy paródia videót akár 1,5 millióan is megnéztek, rengetek vlogger reagált rá. Azonban ennek vége.

Most lecserélték, új hangot kapott, így a Bors meg is kereste a terméket forgalmazó cégtől, hogy (deeee miért? XDXD- a szerk.)  a változás okairól érdeklődjenek, de kérdésükre nem kívántak válaszolni.

Bár szerintünk az új Ábel is se kevésbé idegesítő, mert maga a reklám az, de a téma még biztos fog menni egy ideig a Youtube-on.

Ábel új hangja:

Ábel régi hangja:
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük