Fluimucil Ábel új hangot kap! -De miért?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az interneten csak Fluimucil Ábelként emleget kisfiú hamar a Youtube legfelkapottabb témája lett. A gyógyszer reklámjában  a kicsit selypítő hangon beszélő gyerek irritálni kezdte az embereket, főleg mert a reklámot nagyon gyakran adták. Szegény kissrácot tényleg sokat zrikálták Facebookon és Youtubon is, még (nem vicces) mémek is születtek a személyéből.

Leginkább a “De miért?” kérdés állandó ismétlése volt a paródia tárgya, Facebookon komment szállóigévé vált. Az hogy jelenség mennyire pörgött jól mutatja, hogy egy-egy paródia videót akár 1,5 millióan is megnéztek, rengetek vlogger reagált rá. Azonban ennek vége.

Most lecserélték, új hangot kapott, így a Bors meg is kereste a terméket forgalmazó cégtől, hogy (deeee miért? XDXD- a szerk.)  a változás okairól érdeklődjenek, de kérdésükre nem kívántak válaszolni.

Bár szerintünk az új Ábel is se kevésbé idegesítő, mert maga a reklám az, de a téma még biztos fog menni egy ideig a Youtube-on.

Ábel új hangja:

Ábel régi hangja:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük