A minisztérium biztonsági emberét küldték az MSZP-s politikusra


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem indult jól Bangóné Borbély Ildikó napja: az MSZP-s képviselő átnevezte volna az Emberi Erőforrások Minisztériumát, egy éber dolgozó azonban megvédte az intézmény épségét.

Amikor arról beszélünk, hogy 10 millió házmester országa a miénk ezekre a pillanatokra gondolunk. A minisztérium integritása és a táblái szentek viszont a szegényekkel már senki nem törődik, legalábbis a kormány éber kopói biztosan nem.

Két éve nem ír ki egy olyan pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), amin keresztül 30 milliárd forintnyi uniós támogatás juthatna el hátrányos helyzetű családokhoz és gyermekekhez.

Bangóné Borbély Ildikó, a párt országgyűlési képviselője vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján egy “embertelenség minisztériuma” feliratú táblát próbált a szaktárca bejáratánál elhelyezni, de ezt egy biztonsági őr megakadályozta.A politikus ismertetése szerint 2014-ben nyert el Magyarország 30 milliárd forintnyi összeget az Európai Bizottságtól, de a pályázatot nem írták ki, és ennek “kétszázezer hátrányos helyzetű magyar gyermek a kárvallottja”.

A politikus ezért lemondásra szólította fel Balog Zoltán minisztert, Selmeczi Gabriellát, az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnökét és Czibere Károly szociális ügyekért felelős államtitkárt.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük