Itt a lista! Ha ezeket a TV-ket nézed, akkor Orbán tanácsadóját gazdagítod!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megdöbbentő, hogy mekkora médiabirodalom reklámperc értékesítési bevételeire tette rá a kezét  Habony Árpád hitelezőjeként és Orbán Viktor biztonságpolitikai tanácsadójaként ismert Tombor András. Ővé lett az Atmedia Kft., mely a TV2 és a közmédia, valamint több más, összesen 35 televíziócsatorna reklámidejét is értékesíti, és amelyik cégcsoport közzel további 60 rádió, valamint  újságok hirdetésével is sáfárkodhat.

Az Atmedia Kft.-nek olyannyira jól ment, hogy 2016-ban eddigi legsikeresebb üzleti évét zárja. -írja a 24.hu A bejelentést tartalmazó közleményben felidézik, hogy az Atmedia tévés kereskedőházat Lengyelországban 1998-ban alapították meg. A régiós terjeszkedés egy évtized múlva indult a cseh, majd 2009 végén a magyar leányvállalatokkal. Az elmúlt hat év alatt az Atmedia Magyarországon az egyik legnagyobb kereskedőházzá (sales house) vált a televíziós piacon.

Na, de nézzük melyek azok a magyarországi csatornák melyek reklámidejét Orbán tanácsadója értékesítheti:

AXN
Cartoon Network
Chili TV
Discovery Channel
Disney Channel
DoQ
Duna TV
Duna World
FOX
Humor+
Galaxy
ID Xtra
Izaura TV
Kiwi TV
M1
M2
M3
M2 Petőfi
M4 Sport
M5
Mozi+
Music Channel
National Geographic Channel
Nat Geo Wild
Prime TV
Sláger TV
Spiler Tv
Story4
Story5
TV2
Super TV2
FEM3
TLC
VIASAT3
VIASAT6
Zenebutik


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük