Juszt László: “… foglalod ám a kurv’ anyádat, de nem a mi hazánkat!”


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 3.5K

A népszerű televíziós sosem rejtette véka alá a véleményét. Most sem!

Meglepő módon reagált egy hozzá érkezett kommentre!  Íme:

Néhány napja Orbán 4 milliárdos irodájáról írtam. A számtalan reakcióból egy megütötte a szemem. Íme:

“Schuber Margit: azt ugy látszik ÖN nem hallotta még, vagy hamis HIREKET terjeszt, hogy a vár restaurálása egy hosszu folyamat, amit természetesen sok pénzbe kerül, de MAGYARORSZÁGOT LESZ HIVATOTT képviselni, és nem Orbán költözik be, csak az irodája. Ön szerint hol kellene a MINISZTERELNÖKNEK AZ ORSZÁGOT REPREZENTÁLNI, vagy Önnek ahogy elnézem semit sem jelent az ország érdeke, csak addig, mig jó pénzeket lehet vele keresni. A hazafiasság magában már nem kifizetödö ugye???????

Mivel Ausztriában lakom nagyon régota, az interneten szoktam nézni annak idején az emberekkel kapcsolatos visszásságokat,törvényellenességeket stb. Jónak találtam a müsort. De most azt a következtetést vonom le belöle, hogy Önnek ez jó pénzt hozott a konyhára, megérte, tehát harcolt. Viszont hazafiasságból már nem. Csalódtam”

A válaszom:

Kedves Schuber Margit!
Először: Megértem, hogy a hosszú évek alatt, ott a távoli Ausztriában “már kicsit felejteni magyar nyelv.” De érteni is el tetszett felejteni? A 4 milliárd nem a kormány költözésre kell, hanem csak Orbán szobájára.

Másodszor: Van egy nálunk kicsit gazdagabb ország Ausztria tuloldalán. A fővárosa Berlin. Látta már a kormányzati negyedet? Ha nem, akkor ajánlom a figyelmébe. Modern betonépületek a pályaudvartól nem messze. Higgye el, egy ország jóléte nem a miniszterelnök ddolgozószobájának milliárdos berendezésén múlik.

Harmadszor: nem pontosan tudtam követni a gondolatmenetét, amikor a hazafiasságomat a 4 milliárddal vetette össze. Ezt talán egy hosszabb értekezésben tisztázhatnánk.

Negyedszer: megtisztel, hogy ilyen szép emlékei vannak az egyébként Orbán által megszüntetett kritikus hangvételű TV ÜGYVÉDJE c. műsorról. Én ma is ugyanúgy gondolkodom, ugyanúgy írok, mint ahogyan akkor beszéltem. Az lehet, hogy Önnek az nem tetszik,hogy most olyanokról szólnak ezek az írások, akikről Ön nem szeretné.De ez már az Ön baja. Ha ezzel elveszítettem a szimpátiáját – azt KURVÁRA nem sajnálom!

És még egy szó!!!!

Többen kifogásolják a hozzászólásokban az utolsó mondatot. Vannak helyzetek, amikor szükséges az ellenpontozás egy írásban. Ez szerintem ilyen. És hogy mennyire nem egyedülálló! Emlékeztetek egy igazi hazafira, Petőfi Sándorra: “… foglalod ám a kurv’ anyádat, de nem a mi hazánkat!”


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 3.5K
  • 3.5K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük