Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Árulással vádolják Vonát a nemzeti radikális körök. Vona Gábort a Magyar Gárda megalapítóját és a Jobbik elnökét nyílt levélben szólították fel gárdamellényének visszaadására. Úgy tűnik vannak akinek nem jön be a Jobbik új arca. Most pedig kommentár nélkül:

Az alábbi nyílt levél az http://ujhungarista.blogspot.hu-n jelent meg.

Adjon az Isten!
Tisztelt Elnök Úr! Kedves Gábor!
A Magyar Gárda esküje:

“Én Vona Gábor a Magyar Gárda gárdistája, a Magyar Szent Koronára esküszöm, hogy hazámhoz, nemzetemhez, a magyar néphez mindörökké hű leszek.
Történelmünk nagyjait példaképnek tekintem, nemzetem, hazám haladását, szabadságának, értékeinek, hagyományainak védelmét életem végéig tartó feladatomnak fogadom el.

Zászlóinkat, társaimat el nem hagyom, a Gárda vállalt feladatainak végrehajtásában becsülettel kitartok. A Gárda Szolgálati Szabályzatát elfogadom és annak megtartását magamra nézve kötelezőnek ismerem el.
Ha eskümet megszegem, sújtson elöljáróim és társaim megvetése, és a Magyar Gárda soraiból való örökös kizárás.
Isten engem úgy segéljen!”
Ugye ismerősen hangzanak ezek a szavak! Te is letetted ezt az esküt, Te is sorsközösséget vállaltál a gárdistákkal, magyar nemzettestvéreink legjavával!
Mi, a Magyar Gárda esküt tett gárdistái úgy érezzük eljött az idő, hogy visszavegyük Tőled a Magyar Gárda mellényét, amelynek viselésére méltatlanná váltál.
Úgy szólunk hozzád, mint gyermek az apjához, akiről kiderült, hogy az eltelt évek megpróbáltatásai elméje gyöngüléséhez vezettek.
Mert ugye mi a gyermekeid vagyunk, hiszen a Magyar Gárda a Te gyermeked – oly sokszor idézett – szavad járása szerint!

Az eltelt évek szégyenletes eseményei nyomán úgy éreztük magunkat, mint egy ógörög tragédia szereplői. Amelyben Kronosz, a titánok egyike felfalja saját gyermekeit, hogy be ne teljesüljön anyja, Gaia jóslata, amely szerint Kronosz trónját saját gyermeke fogja megdönteni.
Nem értettük már 2008-ban sem a Magyar Gárda első, általad generált szakadását. Később az első Új Magyar Gárda metamorfózisát, majd a Magyar Nemzeti Gárda megtagadását és a második Új Magyar Gárda létrehozását!

Te Felszólítottad az Új Magyar Gárda gárdistáit, hogy legyenek a Jobbik lelkiismerete. Mi többek vagyunk ennél! A nemzet lelkiismeretévé váltunk. És mint olyan felszólítunk Téged, hogy eddig és ne tovább!

A Jobbik parlamentbe kerülésének estéjén a Magyar Gárda akkori főkapitánya azt mondta neked, hogy segítettünk nektek bekerülni a parlamentbe, de ha ti is hitszegővé váltok, mint az ott lévő pártok, akkor mi is fogunk kihozni onnan titeket! Te azt válaszoltad, hogy ezt el is várom tőletek!

Hát itt az idő Gábor!

Mi is hittünk és hiszünk egy eszmében, egy szellemiségében, amit hazánkban a Jobbik testesített meg! De ez már sok nekünk is! Lehet a Parlamentből kihurcolkodni, vagy megyünk és mi is segítünk nektek kikászálódni kényelmes parlamenti székeitekből!

Ez a baloldali elhajlás, amit az utóbbi időben művelsz, az a tipikus, kommunista, szalámizós politika, amivel nemzeti radikális testvéreink javát kiszorítod pártodon belül a hatalomból bizonyíték számunkra, hogy előre megírt program alapján csörtetsz a nekünk nagyon nem tetsző cél felé. S mivel a cél szentesíti az eszközt, azért feláldozod nemzetünk legjobbjait a politikai érvényesülésed oltárán.

Kedves Gábor!

Eddig és ne tovább! Úgy látszik, hogy elfelejtetted a Magyar Gárda alapító nyilatkozatában lefektetett célokat és eszméket. Pártod melletted botladozva és furcsálkodva kitartó maradékaival oda tartasz, ahova akarsz. Akár új baloldali pártot is létrehozhatsz mozgalmad romjain, de ez már nem a mi Vona Gáborunk.

A Magyar Gárda tagjai őszinte magyar emberek és nem köpönyegforgató, esküjüket politikai érdekek szerint eláruló, hamis szándékú karrieristák.

Gábor!

Te már túlmentél minden határon! Méltatlanná váltál a gárdista mellény viselésére!
2017. január 28.-án mennek hozzád gárdistáink képviselői és visszakérjük tőled gárdista mellényedet!

Készítsd elő, jövünk érte!

Ezzel mutatjuk meg magyar nemzettestvéreinknek, hogy aki megszegi gárdista esküjét, vélt vagy valós politikai érdekek kiszolgálása érdekében, az nem való közénk!
Azt sújtsa elöljárói és társai megvetése, és a Magyar Gárda soraiból való örökös kizárás.
A Kárpát Hazában esküt tett minden magyar gárdista nevében,

Szebb Jövőt!

Silip Norbert Gárdista
2017.01.12 Országos Elhárítás volt parancsnoka


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: