Újabb botrányos tanulmányokat ásott elő az MSZP


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Cirka egy éve tárta fel Mesterházy Attila MSZP-s országgyűlési képviselő, hogy a Földművelésügyi Minisztérium 40 millióért készítettet a juhokról szóló magyar-kazah tanulmányt, ráadásul annak egy része plágium. Akkor az esetből nagy botrány lett.

Most újabb botrányos tanulmány utakat sikerült a legnagyobb ellenzéki párt képviselőjének előásnia. Mesterházy kinyomozta, mintegy kétmilliárd (!!) forintot költött 2016 második felében a kormány külföldi kiküldetésekre

Az utazási tételek között sok érdekességre bukkanhatunk. A Balog Zoltán vezette Emberi Erőforrások Minisztériumának egy szerencsés beosztottját Izraelbe küldte egy hétre  Jazzfesztiválra.  Ismeretlen számú minisztériumi dolgozó látogatott el Dél-afrikai Köztársaságba egy hat napos (!!!) házassági konferenciára.

Azonban a legbotrányosabb tanulmányi út a Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztériumhoz kötődik: a magyar nemzetgazdaság szempontjából roppant fontos  “A sertések farokrágását és kurtítását” tanulmányozták Írországban.

A hírre a Népszava is közölt egy publicisztikát “A farokrágás kormánya” címmel. A szerző  itt teszi fel a kérdést: “majd erről is íratnak valakivel egy szakkönyvet, azt ellopják és más nevén eladják Kazahsztánnak, ahogyan ez itt szokás?”

A Facebookon is hatalmas a felzúdulás. Többen Mesterházyt dicsérik a kiváló oknyomozó munkáért. De egy kommüntelő azt írja, hogy azért osztotta meg ezt hírt, hogy mindenki lássa: Balogh Zoltán minisztériumának lenne pénze az egészségügyre vagy az oktatásra csak nem kéne Izraelbe Jazzfesztiválra járni.

 

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük