Újabb botrányos tanulmányokat ásott elő az MSZP


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Cirka egy éve tárta fel Mesterházy Attila MSZP-s országgyűlési képviselő, hogy a Földművelésügyi Minisztérium 40 millióért készítettet a juhokról szóló magyar-kazah tanulmányt, ráadásul annak egy része plágium. Akkor az esetből nagy botrány lett.

Most újabb botrányos tanulmány utakat sikerült a legnagyobb ellenzéki párt képviselőjének előásnia. Mesterházy kinyomozta, mintegy kétmilliárd (!!) forintot költött 2016 második felében a kormány külföldi kiküldetésekre

Az utazási tételek között sok érdekességre bukkanhatunk. A Balog Zoltán vezette Emberi Erőforrások Minisztériumának egy szerencsés beosztottját Izraelbe küldte egy hétre  Jazzfesztiválra.  Ismeretlen számú minisztériumi dolgozó látogatott el Dél-afrikai Köztársaságba egy hat napos (!!!) házassági konferenciára.

Azonban a legbotrányosabb tanulmányi út a Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztériumhoz kötődik: a magyar nemzetgazdaság szempontjából roppant fontos  “A sertések farokrágását és kurtítását” tanulmányozták Írországban.

A hírre a Népszava is közölt egy publicisztikát “A farokrágás kormánya” címmel. A szerző  itt teszi fel a kérdést: “majd erről is íratnak valakivel egy szakkönyvet, azt ellopják és más nevén eladják Kazahsztánnak, ahogyan ez itt szokás?”

A Facebookon is hatalmas a felzúdulás. Többen Mesterházyt dicsérik a kiváló oknyomozó munkáért. De egy kommüntelő azt írja, hogy azért osztotta meg ezt hírt, hogy mindenki lássa: Balogh Zoltán minisztériumának lenne pénze az egészségügyre vagy az oktatásra csak nem kéne Izraelbe Jazzfesztiválra járni.

  


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük