Itt az 5 legdurvább Fideszes bűnöző listája! – Már elítélték őket!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar összeállította az 5 legdurvább fideszes bűnöző listáját, alig hallunk arról bizonyos médiumokban, hogy milyen bűncselekményeket követtek el fideszes politikusok.

Az is tény, hogy sok durva esetben még nyomozás sem indul, pedig BTK-ért kiált a történet. Azonban vannak esetek, ahol a bíróság már ki  is mondta,  bűncselekményt követtek el a kormánypárt politikusai.

Azok a bizonyos médiumok hallgatása azért is érdekes, mert MSZP-s politikusok koholt vádas eljárásai esetén, csak akkor ilyen hallgatagok, amikor a bíróságon rendre felmentik őket. Például, ebben, meg ebben, meg ebben, meg ebben, meg ebben, meg ebben az esetben is megdőlt a vád a szoci politikusok ellen.

Na de törődjünk a valódi bűnözőkkel és nézzük a Fidesz legdurvább bűnözőinek listáját:

5.) Egy magánokirat hamisító fővárosi alpolgármester

Bitvai Nándor, a XV. kerület volt alpolgármestere elkövette a magánokirat-hamisítás vétségét-írja a HVG Azt nem sikerült bizonyítani, hogy Bitvai hamisította volna az aláírásokat, azt viszont igen, hogy tudhatott a hamisításról, így visszaélt az okiratokkal. Az ügyészség szerint súlyosbító tényező, hogy ezt folytatólagosan követte el éveken keresztül. Bitvai mai napig képviselő a Fidesz színeiben.

4.) Sikkasztásban bűnsegéd a pécsi képviselőnőFodor Ibolyáról az RTL Klub derítette ki, hogy korábban jogerősen elítélték sikkasztásért bűnsegédként, azt pedig a hvg.hu írta meg először, hogy a képviselő asszony egy hozzá kritikusan viszonyuló Facebook-felhasználót fenyegetett meg. A pécsi MSZP méltatlansági eljárást kezdeményezett a politikusnővel szemben, de a Fideszes többségű testület szerint nem az a tisztségre.

3.) A nőverő polgármester

Balogh József polgármester úr ellen még 2013-ban kezdett nyomozni az ügyészség, azután, hogy a kórház jelezte a rendőrségnek: a politikus élettársa súlyos sérülésekkel került hozzájuk ellátásra. A vádirat szerint a fideszes politikus rátámadt az asszonyra, ittas állapotban, ököllel ütlegelte őt, végül a terasz fakorlátjához csapta a fejét. Orrcsonttörés, többszörös járomcsonttörés és sérülésekkel került kórházba.  A nőverő polgármester azt estről azt nyilatkozta, hogy élettársa a család vak komondorán esett át, így sérült meg. Később meggondolta magát, és beismerő vallomást tett. A bíróság pedig szépen elítélte, ahonnan a 24.hu szerint nevetve távozott.

2.) A Keletiben hamis pénzzel csencselő ifi Fideszes

A legújabb büszkeség a csapatban Veres Áron, aki első fokon 1 év 6 hónap börtönt kapott. 2015 februárjában bukott le, miután a Keleti pályaudvarnál megpróbált beváltani egy hamis százeuróst. A pénzváltó észlelte, hogy a bankjegy hamis, és bár Veress Áron el akart menekülni, a rendőrök elfogták. Ruházatának átvizsgálásakor további hamis bankjegyeket találtak nála, majd lakásán is volt egy kevés hamis suska.

1.) Bebetonozta áldozatát a Fideszes képviselő úr

A rendőrség őrizetbe vette, és emberölési ügyben gyanúsítottként hallgatta ki Gál Rolandot, Dunaújváros fideszes önkormányzati képviselőjét-írta a Blikk Az önkormányzati munkát szakértőre bízta a Fidesz, Gál  volt 2010–14 között az önkormányzat közbiztonsági bizottságának az elnöke. A Fidesz hezitálás után úgy döntött, hogy ez már nekik is kemény, így eltávolították a képviselőjüket. Ebben az ügyben még nincs bírósági ítélet.

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük