Közpénzből finanszírozzák Orbán Viktor polgári körét – nem is kevéssel


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ez a hatalom úgy bánik a közpénzzel, mintha csak a sajátja volna. Megdöbbentő , hogy az a Szövetség a Nemzetért alapítvány (SZNA), melynek nem csak Orbán Viktor de Vona Gábor is tagja volt még mindig közpénzeket kap.

A 444.hu lett figyelmes arra a kormányzati portálokon megjelent tényre, miszerint Rogán Antal minisztériuma szerződésben áll az SZNA-val. A propagandaminisztériumnak 20 millió forintot ért meg, hogy 2017-ben is működni tudjon az SZNA, minden polgári körök virusgazdája.

Mire költhetik az a 20 milliót?

Megdöbbentő az összeg, hiszen bár tudjuk másra sokkal töbebt költ a kormány, azonban az a tény, hogy a szervezet honlapja lassan 9 éve nem frissült jelenthetné azt, hogy 9 éve nem csináltak semmit. Egyenlőre annyit lehet tudni, hogy ők működtetik a Polgárok Házát, aminek jelenleg Kubatov Gábor az ügyvezető igazgatója.ű

Mindig is szerette őket az állam ha pénzről volt szó

A Szerencsejáték Zrt. 50 millió forinttal támogatta őket, de nem feledkezett meg róluk a kormány a karácsonyi közpénzszórásnál sem, akkor 80 millió forint jutott az alapítványnak a költségvetési maradványokból. Úgy látszik, kevésnek találták, hogy Rogánék októberben csak 20 milliót juttattak nekik. – írja a 444.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük