Közpénzből finanszírozzák Orbán Viktor polgári körét – nem is kevéssel


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ez a hatalom úgy bánik a közpénzzel, mintha csak a sajátja volna. Megdöbbentő , hogy az a Szövetség a Nemzetért alapítvány (SZNA), melynek nem csak Orbán Viktor de Vona Gábor is tagja volt még mindig közpénzeket kap.

A 444.hu lett figyelmes arra a kormányzati portálokon megjelent tényre, miszerint Rogán Antal minisztériuma szerződésben áll az SZNA-val. A propagandaminisztériumnak 20 millió forintot ért meg, hogy 2017-ben is működni tudjon az SZNA, minden polgári körök virusgazdája.

Mire költhetik az a 20 milliót?

Megdöbbentő az összeg, hiszen bár tudjuk másra sokkal töbebt költ a kormány, azonban az a tény, hogy a szervezet honlapja lassan 9 éve nem frissült jelenthetné azt, hogy 9 éve nem csináltak semmit. Egyenlőre annyit lehet tudni, hogy ők működtetik a Polgárok Házát, aminek jelenleg Kubatov Gábor az ügyvezető igazgatója.ű

Mindig is szerette őket az állam ha pénzről volt szó

A Szerencsejáték Zrt. 50 millió forinttal támogatta őket, de nem feledkezett meg róluk a kormány a karácsonyi közpénzszórásnál sem, akkor 80 millió forint jutott az alapítványnak a költségvetési maradványokból. Úgy látszik, kevésnek találták, hogy Rogánék októberben csak 20 milliót juttattak nekik. – írja a 444.hu


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük