Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Veszélybe kerülhet minden magyar család a Fidesz újabb ballépése miatt. Olyan veszélyes játékba kezdett a hatalom mely okán a teljes ország anyagi biztonsága inoghat meg. Felelőtlen és az okokat természetesen ismét titkolják.

Úgy látszik, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nemhogy leleplezte volna a Quaestort, inkább úgy tűnik, tanult tőle: Matolcsy György a brókercéget idéző felelőtlenséggel Magyarország aranytartalékát kockáztatja. Az MNB azzal, hogy a teljes, 110 millió eurós magyar aranytartalékkal trükközve határidős ügyleteket kötött, valamennyi magyar család pénzügyi biztonságával játszik.

Az ország aranytartaléka nem azért van, hogy elveszítve tartalék jellegét az MNB megforgassa és kockáztassa, hanem azért, hogy legyen hova nyúlni, ha gond van.

Magyarország pénzügyi biztonsága nem múlhat Matolcsy György szerencséjén! Nem engedhetjük, hogy az urizáló fideszes elit ugyanazt tegye az országgal, mint amit a Quaestorral csináltak!

Magyarország aranytartaléka valamennyiünk pénzügyi biztonságának a fedezete. Matolcsy György alkalmatlanságát bizonyítja, hogy ezt kockára teszi, ezért távoznia kell posztjáról! -írja Szakács László az MSZP frakcióvezető-helyettese pártja közleményében.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: