Bréking: Letöltendő börtönbüntetésre ítélték a Fidesz IT korábbi elnökét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Veress Áronnál 9 millió forintnyi hamis eurót talált a rendőrség tavaly.

Fotó: ifjusagitagozat.hu

2015 február elején a Keleti pályaudvaron kapták el Veress Áront, amint hamis pénzt próbált elsózni egy férfinek. A Fidesz ifjúsági tagozatának korábbi elnöke kamu 100 euróssal próbálkozott, majd el akart menekülni a rendőrök elől. Házkutatást tartottak a lakásán, ahol 30 ezer euró értékű hamis pénzt találtak – erről az Index számolt be elsőként tavaly.

Veresst letartóztatták, a bíróság pénzhamisítással vádolta. A szombaton megjelent Magyar Nemzetben azt írják, hogy a Pest Központi Kerületi Bíróság 1 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte. A jogerős ítélet még november 23-án született, és a lap azt írja a Fővárosi Törvényszékre hivatkozva, hogy “úgy tűnik, döntés ellen nem fellebbezett vádlott”.

Veress letartóztatása után a lap kérdésre azt állította a Fidesz, hogy már 2012-ben kizárta soraiból a csaló politikust, azonban egy gyorskereséssel megtaláltuk, hogy a párt honlapján még 2014 második felében is akadtak olyan eseményekről készült beszámolók, ahol a Fidesz ifjúsági elnökeként hivatkoztak rá. (index.hu)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük