Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Veress Áronnál 9 millió forintnyi hamis eurót talált a rendőrség tavaly.

Fotó: ifjusagitagozat.hu

2015 február elején a Keleti pályaudvaron kapták el Veress Áront, amint hamis pénzt próbált elsózni egy férfinek. A Fidesz ifjúsági tagozatának korábbi elnöke kamu 100 euróssal próbálkozott, majd el akart menekülni a rendőrök elől. Házkutatást tartottak a lakásán, ahol 30 ezer euró értékű hamis pénzt találtak – erről az Index számolt be elsőként tavaly.

Veresst letartóztatták, a bíróság pénzhamisítással vádolta. A szombaton megjelent Magyar Nemzetben azt írják, hogy a Pest Központi Kerületi Bíróság 1 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte. A jogerős ítélet még november 23-án született, és a lap azt írja a Fővárosi Törvényszékre hivatkozva, hogy “úgy tűnik, döntés ellen nem fellebbezett vádlott”.

Veress letartóztatása után a lap kérdésre azt állította a Fidesz, hogy már 2012-ben kizárta soraiból a csaló politikust, azonban egy gyorskereséssel megtaláltuk, hogy a párt honlapján még 2014 második felében is akadtak olyan eseményekről készült beszámolók, ahol a Fidesz ifjúsági elnökeként hivatkoztak rá. (index.hu)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: