Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar sajtó folyamatosan azt találgatja, vajon funkcióban marad-e Áder János köztársasági elnök. Nos mi most lerántjuk  a leplet.

Különös jelenetet rögzített a Hír TV kamerája a parlament Igazságügyi Bizottságának múlt heti ülése előtt. A kedd este publikált felvételen Rubovszky György, a bizottság KDNP-s elnöke azt mondta Vas Imrének, a bizottság fideszes alelnökének, hogy

közölték, hogy nem létezik, hogy újraválasszák, a Viktor nem engedi

Rubovszky nem mondja ki, de vélhetően Áder Jánosról beszél, akinek jövőre jár le köztársasági elnöki mandátuma, és a sajtóban már megkezdődött a találgatás, hogy újrajelöli-e a Fidesz, vagy nem ő lesz a kormánypárti jelölt.

Azért is valószínű, hogy a KDNP-s képviselő Áderről beszél, mert a Hír TV által bemutatott felvételen később azt mondja, hogy „ennél ügyesebben… egyetlen egy lényeges kérdést nem adott vissza úgy, hogy megakadályozta volna”. – írta az index.hu

Viktor nem engedi. Ennyi és nem több. Nem kellenek érvek, szakmai szempontok és hiába szolgálta ki Áder a NER-t egyszerüen a Viktor nem engedi. Nos nem tisztünk védeni a szolgai módon szervilis Ádert, csak annyit teszünk hozzá, köszönjük, de A VIKTOR NEM ENGEDI!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: