Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Botka László Szeged polgármestere sohasem az a megfontolatlan, hebrencs típus volt, most azonban olyan tempót diktál az ellenzék pártjainak, hogy még Orbán Viktor is beleszédül.

Egy nagyon határozott forgatókönyvet és programot tettem le az asztalra. Az elmúlt hónapokban találkoztam a demokratikus pártok vezetőivel, tehát senkit sem ért meglepetésként, hogy mit gondolok – nyilatkozta Botka László, Szeged polgármestere az atv.hu-nak.

 

Kifejtette: a legnagyobb probléma az, hogy ha most összeadjuk valamennyi demokratikus, kormányváltást akaró párt támogatóinak a számát, akkor is kiderül, hogy egymillió választó hiányzik a győzelemhez.

 

Beszélt arról is, hogy szerinte teljesen világos, hogy ha tovább folytatódik az a politika, hogy hónapokon keresztül megy a vita, hogy ki, kivel, hogyan akar összefogni, és ki kivel nem, akkor egészen biztosan nem lehet a választói közösséget bővíteni, és ez egészen biztos, hogy nem a győzelem forgatókönyve.

 

Botka László kifejtette, hogy kijelentéseit azért tette, hogy minden párt gondolja át, valóban a győzelemben hisz-e. Azt javasolta, hogy próbáljanak olyan döntést hozni, ami arról szól, hogy mind országosan, mind pedig a 106 választókörzetben győzelemre esélyes egy demokratikus jelöltet tudjunk állítani 2018-ban.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: