Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A demokratikus ellenzék fekete napja a mai. A jelek szerint a Demokratikus Koalíció is beállt abba a sorba, amit a Jobbik kezdett és a Fidesz nyitott meg.

Olvasónktól kaptuk terjedelmes kísérőlevél mellett azt a dokumentumot, melyen a Demokratikus Koalíció szóvivője szerepel és amelyet sorvezetőként adott ki a párt és amelyen különböző kommunikációs javaslatok vannak netaktivistáknak és szimpatizánsoknak. Ebben a dokumentumban a miniszterelnök-jelölt aspiráns Botka Lászlót támadja, indulási szándékát kommentálja a párt – lehetőleg negatív felhanggal.

Árulkodó, hogy az irománynak a „Témajavaslat” címet adta a párt, félreérthetetlenül utalva arra, milyen célból készült az anyag.

Hónapok óta sejthető, hogy a DK internetes lejárató akciókban vehet részt. Szigetvári Viktor az Együtt elnöke hívta fel erre a média figyelmét.

15936042_10202434428540240_2136732984_n

„ Élesedik az ellenzéki harc, legalábbis erre utal, hogy Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke tegnap Twitter-oldalán ment neki a Gyurcsány Ferencék szekerét toló Nyugati Fény nevű blognak, sőt, le is leplezte azt, miután félreérthetetlenül tudatta, az oldal tartalmát Vágó István, Gréczy Zsolt DK-szóvivő és a propelleres Mandula Viktor állítja elő. A PestiSrácok.hu a politikus közösségi oldalán szúrta ki a leleplező bejegyzést, amelyben Szigetvári nyomatékosítja, hogy “egyenes gerincre vall, amikor a Vágó-Gréczy-Mandula trió DK-s pártblogja az őket tisztelő Mozgó Világot alázza” – írja a ps.

szigetvari-twitt

A nyugati fény több ízben is járatott már le ellenzéki politikusokat.

Mi a DK célja?

Ha a DK valóban elkötelezett a kormányváltásban ne fanyalogjon. Botka lejáratásával egy dolgot érnek el, biztosítják az újabb Fidesz győzelmet. De ennél súlyosabb az ügy, ugyanis ha a DK-n a világ szeme. El kell dönteni, a saját pecsenyéjüket sütögetik és csak a pártjuk érdekeit nézik, vagy hazafiként tudnak-e az országra figyelni.

A Fidesz és a DK egy hajóban?

Nemrégiben bukott ki, hogy a Fidesz sorvezetőt osztogat netaktivistáinak. A népszava.hu adta hírül, hogy: Egységesen kell reagálniuk a fideszeseknek Simonka György ügyeire, miután a hírek szerint a politikus ellen eljárás folyik. Mindez egy Facebookon terjedő dokumentumból derült ki. A „stáb” személyazonossága nem világos, nem tudni, ki írta az országgyűlési képviselő támogatóinak és választóinak. A „Hírlevél – Facebook kommunikáció” című írás szerint lájkolni kell Simonka saját Facebook-oldalán az ügyben közölt bejegyzését és 4-8 sorban kommentelni is kell.

A címzettek arra is kapnak paneleket, hogy mit írjanak a kommentekbe. Többek között olyanokat, hogy a Simonka elleni mondvacsinált vádakkal Dél-Békés fejlődését akarják gátolni, szakmailag nem találnak rajta fogást, ezért vádolják korrupcióval, valószínűleg a gyulai érdekkörök állnak a háttérben, akiket zavar, hogy nem az ő térségük fejlődik, az pedig „kommunista ÁVH-s tempó”, hogy 5 percenként feljelentgetjük egymást, utalva Bod Tamás Együtt-politikus feljelentésére.

Amit nem hittünk: DK-Fidesz-Jobbik háromszög

Nem tartjuk a DK-t a fent ideidézett két párttal egy követ fújónak, de nem csak becsületesnek kell lenni, annak is kell látszani!

Korábban a piroslap.hu robbantotta a bombát melyben a Jobbik netkampányát a törvényesség határáig elvitte elvtelen, undorító módon.

“A mi kommunikációnkhoz teremtjük meg a befogadó közeget. Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát”

„A Jobbik népszerűségének növeléséhez nagyban hozzájárul, ha a különböző nyilvános, internetes fórumokban politikai álláspontunkról eszmecserét folytatunk. ….mindenki saját szavaival is megfogalmazhatja álláspontunkat, sőt ez utóbbi talán célszerűbb is, mert nem azt látják benne, hogy „pártkatonák” bemásolják a szöveget!… Érdemes még a településünk fórumain képviselni a Jobbik álláspontját, rávilágítva egyes helyi problémák és a Jobbik nézetei közötti összefüggésekre pl. a helyi cigánysággal kapcsolatosan felmerülő problémákra reagálva” Az is kiderül, miért is oly fontos a Jobbikosoknak a helyi oldalak: „2010 őszétől a saját településünk önkormányzatában is ott ülhessenek a jobbikos képviselők”

Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát” (!!!)

Magyar Büntető Törvénykönyv: 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen
gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Portálunk várja a Demokratikus Koalíció magyarázatát az ügyre.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: