Birtokunkba került: A DK a Fidesz módszereivel járatja le Botkát!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A demokratikus ellenzék fekete napja a mai. A jelek szerint a Demokratikus Koalíció is beállt abba a sorba, amit a Jobbik kezdett és a Fidesz nyitott meg.

Olvasónktól kaptuk terjedelmes kísérőlevél mellett azt a dokumentumot, melyen a Demokratikus Koalíció szóvivője szerepel és amelyet sorvezetőként adott ki a párt és amelyen különböző kommunikációs javaslatok vannak netaktivistáknak és szimpatizánsoknak. Ebben a dokumentumban a miniszterelnök-jelölt aspiráns Botka Lászlót támadja, indulási szándékát kommentálja a párt – lehetőleg negatív felhanggal.

Árulkodó, hogy az irománynak a „Témajavaslat” címet adta a párt, félreérthetetlenül utalva arra, milyen célból készült az anyag.

Hónapok óta sejthető, hogy a DK internetes lejárató akciókban vehet részt. Szigetvári Viktor az Együtt elnöke hívta fel erre a média figyelmét.

15936042_10202434428540240_2136732984_n

„ Élesedik az ellenzéki harc, legalábbis erre utal, hogy Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke tegnap Twitter-oldalán ment neki a Gyurcsány Ferencék szekerét toló Nyugati Fény nevű blognak, sőt, le is leplezte azt, miután félreérthetetlenül tudatta, az oldal tartalmát Vágó István, Gréczy Zsolt DK-szóvivő és a propelleres Mandula Viktor állítja elő. A PestiSrácok.hu a politikus közösségi oldalán szúrta ki a leleplező bejegyzést, amelyben Szigetvári nyomatékosítja, hogy “egyenes gerincre vall, amikor a Vágó-Gréczy-Mandula trió DK-s pártblogja az őket tisztelő Mozgó Világot alázza” – írja a ps.

szigetvari-twittA nyugati fény több ízben is járatott már le ellenzéki politikusokat.

Mi a DK célja?

Ha a DK valóban elkötelezett a kormányváltásban ne fanyalogjon. Botka lejáratásával egy dolgot érnek el, biztosítják az újabb Fidesz győzelmet. De ennél súlyosabb az ügy, ugyanis ha a DK-n a világ szeme. El kell dönteni, a saját pecsenyéjüket sütögetik és csak a pártjuk érdekeit nézik, vagy hazafiként tudnak-e az országra figyelni.

A Fidesz és a DK egy hajóban?

Nemrégiben bukott ki, hogy a Fidesz sorvezetőt osztogat netaktivistáinak. A népszava.hu adta hírül, hogy: Egységesen kell reagálniuk a fideszeseknek Simonka György ügyeire, miután a hírek szerint a politikus ellen eljárás folyik. Mindez egy Facebookon terjedő dokumentumból derült ki. A „stáb” személyazonossága nem világos, nem tudni, ki írta az országgyűlési képviselő támogatóinak és választóinak. A „Hírlevél – Facebook kommunikáció” című írás szerint lájkolni kell Simonka saját Facebook-oldalán az ügyben közölt bejegyzését és 4-8 sorban kommentelni is kell.

A címzettek arra is kapnak paneleket, hogy mit írjanak a kommentekbe. Többek között olyanokat, hogy a Simonka elleni mondvacsinált vádakkal Dél-Békés fejlődését akarják gátolni, szakmailag nem találnak rajta fogást, ezért vádolják korrupcióval, valószínűleg a gyulai érdekkörök állnak a háttérben, akiket zavar, hogy nem az ő térségük fejlődik, az pedig „kommunista ÁVH-s tempó”, hogy 5 percenként feljelentgetjük egymást, utalva Bod Tamás Együtt-politikus feljelentésére.

Amit nem hittünk: DK-Fidesz-Jobbik háromszög

Nem tartjuk a DK-t a fent ideidézett két párttal egy követ fújónak, de nem csak becsületesnek kell lenni, annak is kell látszani!

Korábban a piroslap.hu robbantotta a bombát melyben a Jobbik netkampányát a törvényesség határáig elvitte elvtelen, undorító módon.

“A mi kommunikációnkhoz teremtjük meg a befogadó közeget. Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát”

„A Jobbik népszerűségének növeléséhez nagyban hozzájárul, ha a különböző nyilvános, internetes fórumokban politikai álláspontunkról eszmecserét folytatunk. ….mindenki saját szavaival is megfogalmazhatja álláspontunkat, sőt ez utóbbi talán célszerűbb is, mert nem azt látják benne, hogy „pártkatonák” bemásolják a szöveget!… Érdemes még a településünk fórumain képviselni a Jobbik álláspontját, rávilágítva egyes helyi problémák és a Jobbik nézetei közötti összefüggésekre pl. a helyi cigánysággal kapcsolatosan felmerülő problémákra reagálva” Az is kiderül, miért is oly fontos a Jobbikosoknak a helyi oldalak: „2010 őszétől a saját településünk önkormányzatában is ott ülhessenek a jobbikos képviselők”

Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát” (!!!)

Magyar Büntető Törvénykönyv: 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen
gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Portálunk várja a Demokratikus Koalíció magyarázatát az ügyre.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük