Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja 52 éves korában tragikus hirtelenséggel hunyt el. A Facebook-oldalán jelentették be, hogy ma kora reggel meghalt Kakuk György újságíró és politikus. A HVG szerint szívinfarktus végzett vele.

Felfoghatatlan veszteség érte a Demokratikus Koalíciót, annak minden tagját, támogatóját, szimpatizánsát. Ma reggel elhunyt Kakuk György, elnökségünk tagja. Nagyszerű barátot, kollégát veszítettünk el váratlanul és felfoghatatlanul. A sokk és a gyász óráiban részvétünket fejezzük ki Gyuri feleségének, gyermekeinek, minden hozzátartozójának. áll a Demokratikus Koalíció Párt közleményében.

Eközben Gyurcsány Ferenc a DKP elnöke is szívszorító bejegyzést tett közzé facebook oldalán, mely még minket is meghatott:

Hogy a csudába lehet így elmenni? És mit lehet egyáltalán mondani? Rendes ember voltál. Kiváló fickó. Vigyázz ránk jobban onnan Fentről, mint mi rád. Belédhasad a szívem. Szia Gyurka.

 Búcsúznak a Szocialisták is. A legnagyobb ellenzéki párt az alábbi sorokkal méltatta az elhunyt politikust:
“Az MSZP mély megrendüléssel értesült, hogy 52 esztendős korában elhunyt Kakuk György, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja.

Kakuk György távozásával egy olyan hazafit veszítettünk el, aki jelen volt az újkori magyar demokrácia bölcsőjénél, és élete utolsó pillanatáig a szabadságért, a jogegyenlőségért, egy igazságosabb Magyarországért küzdött.

Az MSZP együttérzését fejezi ki az elhunyt családjának, és osztozik Kakuk György barátai és tisztelői gyászában.”

A fénysebesség.hu részvétét fejezi ki a párt, a család a barátok és a tisztelők felé. Nyugodjon békében!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: