Szívszorító üzenetben búcsúzott Gyurcsány Ferenc Kakuk Györgytől


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja 52 éves korában tragikus hirtelenséggel hunyt el. A Facebook-oldalán jelentették be, hogy ma kora reggel meghalt Kakuk György újságíró és politikus. A HVG szerint szívinfarktus végzett vele.

Felfoghatatlan veszteség érte a Demokratikus Koalíciót, annak minden tagját, támogatóját, szimpatizánsát. Ma reggel elhunyt Kakuk György, elnökségünk tagja. Nagyszerű barátot, kollégát veszítettünk el váratlanul és felfoghatatlanul. A sokk és a gyász óráiban részvétünket fejezzük ki Gyuri feleségének, gyermekeinek, minden hozzátartozójának. áll a Demokratikus Koalíció Párt közleményében.

Eközben Gyurcsány Ferenc a DKP elnöke is szívszorító bejegyzést tett közzé facebook oldalán, mely még minket is meghatott:

Hogy a csudába lehet így elmenni? És mit lehet egyáltalán mondani? Rendes ember voltál. Kiváló fickó. Vigyázz ránk jobban onnan Fentről, mint mi rád. Belédhasad a szívem. Szia Gyurka.

 Búcsúznak a Szocialisták is. A legnagyobb ellenzéki párt az alábbi sorokkal méltatta az elhunyt politikust:
“Az MSZP mély megrendüléssel értesült, hogy 52 esztendős korában elhunyt Kakuk György, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja.

Kakuk György távozásával egy olyan hazafit veszítettünk el, aki jelen volt az újkori magyar demokrácia bölcsőjénél, és élete utolsó pillanatáig a szabadságért, a jogegyenlőségért, egy igazságosabb Magyarországért küzdött.

Az MSZP együttérzését fejezi ki az elhunyt családjának, és osztozik Kakuk György barátai és tisztelői gyászában.”

A fénysebesség.hu részvétét fejezi ki a párt, a család a barátok és a tisztelők felé. Nyugodjon békében!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük