Kirángatták a HírTV riporterének kezéből a mikrofont az államtitkári tájékoztatón (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) sajtósa megelégelte a Hír TV riporterének kérdéseitTállai András sajtótájékoztatóján, és elvette tőle a kézről kézre járó mikrofont. Az újságíró arra lett volna kíváncsi, mi az oka annak, hogy a mezőkövesdi sportszálló beruházása a többszörösére drágult.

Ezt az ütemezett költségekkel magyarázta Tállai András adóügyi államtitkár, a mezőkövesdi focicsapat elnöke. A politikus közölte, a városban hajlandó lenne megmutatni a projekt költségvetését.

A szállóra kiírt közbeszerzésben egyébként nem szerepel, hogy a 45 szobás épület több ütemben épülne fel. Eredetileg nettó 500 millió forintra becsülték a költségeket, amelyeket a futballklubnak felajánlott céges adóforintokból álltak volna. A beruházás tavaly nyáron megdrágult, de akkor még csak 70 millióval. Decemberre az ár már 900 millióval kúszott fel. A többletköltségekből 500 millió forintot a kormány átvállalt. Tállai András a háromszoros költségeket azzal magyarázta, hogy a hotel több ütemben épül.- írja a Magyar Nemzet

Nem ez az első eset amikor a Fidesz kellemetlennek tartotta egy sajtóorgánum jelenlétét. 2014-ben például több orgánumot sem engedtek be a kampányzáró rendezvényükre. A 444.hu így emlékezett meg az eseményről:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük