Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) sajtósa megelégelte a Hír TV riporterének kérdéseitTállai András sajtótájékoztatóján, és elvette tőle a kézről kézre járó mikrofont. Az újságíró arra lett volna kíváncsi, mi az oka annak, hogy a mezőkövesdi sportszálló beruházása a többszörösére drágult.

Ezt az ütemezett költségekkel magyarázta Tállai András adóügyi államtitkár, a mezőkövesdi focicsapat elnöke. A politikus közölte, a városban hajlandó lenne megmutatni a projekt költségvetését.

A szállóra kiírt közbeszerzésben egyébként nem szerepel, hogy a 45 szobás épület több ütemben épülne fel. Eredetileg nettó 500 millió forintra becsülték a költségeket, amelyeket a futballklubnak felajánlott céges adóforintokból álltak volna. A beruházás tavaly nyáron megdrágult, de akkor még csak 70 millióval. Decemberre az ár már 900 millióval kúszott fel. A többletköltségekből 500 millió forintot a kormány átvállalt. Tállai András a háromszoros költségeket azzal magyarázta, hogy a hotel több ütemben épül.- írja a Magyar Nemzet

Nem ez az első eset amikor a Fidesz kellemetlennek tartotta egy sajtóorgánum jelenlétét. 2014-ben például több orgánumot sem engedtek be a kampányzáró rendezvényükre. A 444.hu így emlékezett meg az eseményről:

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: