Kirángatták a HírTV riporterének kezéből a mikrofont az államtitkári tájékoztatón (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) sajtósa megelégelte a Hír TV riporterének kérdéseitTállai András sajtótájékoztatóján, és elvette tőle a kézről kézre járó mikrofont. Az újságíró arra lett volna kíváncsi, mi az oka annak, hogy a mezőkövesdi sportszálló beruházása a többszörösére drágult.

Ezt az ütemezett költségekkel magyarázta Tállai András adóügyi államtitkár, a mezőkövesdi focicsapat elnöke. A politikus közölte, a városban hajlandó lenne megmutatni a projekt költségvetését.

A szállóra kiírt közbeszerzésben egyébként nem szerepel, hogy a 45 szobás épület több ütemben épülne fel. Eredetileg nettó 500 millió forintra becsülték a költségeket, amelyeket a futballklubnak felajánlott céges adóforintokból álltak volna. A beruházás tavaly nyáron megdrágult, de akkor még csak 70 millióval. Decemberre az ár már 900 millióval kúszott fel. A többletköltségekből 500 millió forintot a kormány átvállalt. Tállai András a háromszoros költségeket azzal magyarázta, hogy a hotel több ütemben épül.- írja a Magyar NemzetNem ez az első eset amikor a Fidesz kellemetlennek tartotta egy sajtóorgánum jelenlétét. 2014-ben például több orgánumot sem engedtek be a kampányzáró rendezvényükre. A 444.hu így emlékezett meg az eseményről:

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük