Olvasónk buktatta le a zsidózót aki belekötött az ellenzéki aktivistába – megdöbbentő részletek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kétségtelenül az óév egyik legszörnyűbb eseménye az volt, mikor Gulyás Márton politikai aktivistát lezsidóztak egy étteremben, majd a szóváltás hatására távoznia is kellett a helyszínről. Megdöbbentő azonban az, ami kiderült a “zsidózóról”.

Mint ahogy az a Magyar Nemzet is megírta – „Már ott is f*sz voltál, mikor leálltál vitatkozni a Toroczkai Lászlóval. (…) Az vagy, egy liberális f*sz” – többek között ezzel rontott Gulyás Mártonnak egy férfi, miután a Krétakört korábban ügyvezető aktivista a Trattoria Venezia nevű étteremben szeretett volna vacsorázni.

Nem egyszerű alkalmazottról van szó ugyanakkor a személyében: a Polgári Mulatót irányító Mikus Márton támadt neki Gulyásnak. A „hagyományőrző szórakozóhely” a Club Hungaricum Kft. tulajdonában van, amiben cégjegyzésre Mikus Márton jogosult. Az ügyvezetőről a Heti Válasz 2012-ben azt írta: részt vett a Living Room irányításában, és „a radikáljobbos Budaházy György körüli szimpátiamozgalmak egyik főalakja”. A Living Room osztotta is már meg Mikus bejegyzését a Facebookon korábban, de találunk felvételt arról is, amint Mikus a Polgári Mulatóban szaval.

Mikus: Tessék menni a Dohány utcába!

Mikus egyébként vasárnap esti Facebook-posztjában vállalta is, hogy ő támadta be Gulyás Mártont. Az ügyvezető azt az N1-es videót posztolta, amit említett is: ebben Gulyás a Jobbik alelnökével, Toroczkai Lászlóval vitázott. „Ez a kis gulyás ma este megkóstolt…ki lett tessékelve onnan, ahová nem való. Tessék menni enni a Dohány utcába! ;)) Aki Laci barátommal kezd, takarodik, ha meglátom. Nincs pàrdon. Pá!” – írta Mikus, aki ezek szerint nem vette túl komolyan Juhász kérését, miszerint ne az éttermében balhézzon a vendégekkel. Az ügyvezető Facebook-borítóképe mindenesetre árulkodó lehet: ennek szövege szerint „az európai liberálisok nem az idegen kultúrákat szeretik, hanem a miénket gyűlölik”.

Olvasónk buktatta le!

Nem csak a Magyar Nemzethez futottak be a férfi kilétéről információk. Több olvasónk is felismerni vélte a férfiben Mikust. Fontosnak tartjuk, hogy ilyen ne történhessen az országban és a legnagyobb erő a demokratikus nyilvánosság. Éppen ezért kérjük hogy a hello@fenysebesseg.hu e-mail címre a továbbiakban is jelezzék a hasonló eseteket.

A Trattoria Venezia Facebook-oldalán viszont hétfő este elítélték a történteket. „Az étterem tulajdonosai teljes mértékben elzárkóznak a 2016.12.31-én délután történt – videofelvétel tanúsága szerint vallási hovatartozás tárgyában kialakult – eseménytől, mivel semmilyen megkülönböztető vallási, faji, felekezeti nézeteket nem vallunk, azoktól ez úton is elhatárolódunk. Az incidens két, éttermünkben tartózkodó vendég között zajlott. Az étterem jelen lévő egyik tulajdonosa megkísérelte – felvételen is látható – rendezni a felek között kialakult helyzetet, különös tekintettel az étterem jó hírnevére, mely eredménytelen maradt. Személyzetünknek pedig nem kompetenciája a vendégek személyes konfliktusaiba történő tevőleges beavatkozás” – írták az étterem tulajdonosai. Ezután viszont nem Mikus viselkedését nevezték sajnálatosnak, hanem Gulyás panaszát, az elnézéskérés mellett arra kérve az aktivistát: pontosítsa a történteket, miszerint az atrocitást nem tulajtól, hanem vendégtől szenvedte el.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük