Lezsidózták és kidobták az étteremből az ellenzéki aktivistát (+videó)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Gulyás Mártont a ellenzéki aktivistát és a Slejm műsorvezetőjét dobták ki egy VIII. kerületi étteremből méghozzá antiszemita megnyilvánulások kíséretében – állítja a vlogger.

„Nagyon egyszerű. A bejáratnál megkérdeztük, hogy van-e meg konyha, mert 6-kor zár a hely (5 előtt par perccel leptünk be). Biztattak, hogy igen, üljünk le. Kihoztak az étlapot. En kertem borlapot is. Ezt kovetoen erkezett az ember, mondtam neki, hogy mondanam a rendelest.

Mondja, sajnos nincs konyha, de ihatunk. Mondom ehes vagyok. Nincs konyha. Akkor minek mondtak, hogy van? Direkr kerdeztunk ra. Erre kikertem a panaszkonyvet. Akkor rajottek, hogy az nekik kinos, ment a kavaras, rendben, rendeljunk. Leadtam a rendelest.

Ezutan lepett oda ez a majom hozzank. Megkerdezte, hogy en vitaztam-e a Toroczkai ‘Lacaval’. Mondom igen. Mondja mekkora egy liberalis seggfej vagyok. Megkoszontem a velemenyet, es szep estet kivantam. Mondja a szep az kulsodlegesseg, ezert a magyarok jo estet kivannak.

Mondtam ok, hagyjuk annyiban. Es tolta tovabb a faszsagat, majd amikor vegre elment az asztalunktol, akkor egy 10 meterrol visszaorditotta, hogy “takarodjatok Izraelbe, zsidokat nem szolgalunk ki”. Ekkor pattantam fel, es szalltam vitaba vele es kozoltem, hogy innen elmegyunk. Meg elmondtam az etterem kulfoldi vendegeinek, hogy ertsek mi tortent. A tobbi ott a videon.”

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük