Bréking! Vona Gábor már szereti a zsidókat!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő fordulatokat hozott ez a karácsony a Jobbik politikájában, Vona Gábor már szereti a zsidókat, csak a zsidók nem szeretik őt:(((

Idén először történt meg, hogy a Jobbik hanuka alkalmából jókívánságokat küldött az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetésének, mire Köves Slomó egyházvezető nyílt levélben utasította vissza a Vona levelében foglaltakat. -írja az index

Visszautasító levélre Vona Gábor is írt egy visszavisszautasító levelet. Amit így lehet összefoglalni: Jó eddig zsidóztam, de most már nem és mi a franc bajotok van?

A kedvenc részünk Vona leveléből:

“Ugyanazt az egy Istent imádjuk. Ön is, én is. Én nem vagyok teológus, mint Ön, de biztosan hiszem, hogy a Jóisten most nem azt várja tőlünk, más vallású magyaroktól, hogy ki-ki a maga jól belakott és megszokott lövészárkában hizlalja a sértettségét, hanem hogy túljussunk ezen és építkezni kezdjünk”

Felmerül a kérdés, hogy Vonától 3 évvel ezelőtt vagy Jobbik elnöké választásakor vajon a Jóisten azt vára-e, hogy zsidózón?  Egy kicsit olyan ez, hogy a Jobbik bele vágta a szart a közélet ventilátorába, most meg csodálkozik, hogy árkok vannak és sértettség meg bűz.

A Jobbik egyik kedvenc portálján, a kuruc.info-n még mindig ott virít, csak szigorúan, az árokbetemetés jegyében, mert ugye tudjuk Jóisten most nem azt várja tőlünk, a holokamu rovat.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük