Bréking! Vona Gábor már szereti a zsidókat!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő fordulatokat hozott ez a karácsony a Jobbik politikájában, Vona Gábor már szereti a zsidókat, csak a zsidók nem szeretik őt:(((

Idén először történt meg, hogy a Jobbik hanuka alkalmából jókívánságokat küldött az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetésének, mire Köves Slomó egyházvezető nyílt levélben utasította vissza a Vona levelében foglaltakat. -írja az index

Visszautasító levélre Vona Gábor is írt egy visszavisszautasító levelet. Amit így lehet összefoglalni: Jó eddig zsidóztam, de most már nem és mi a franc bajotok van?A kedvenc részünk Vona leveléből:

“Ugyanazt az egy Istent imádjuk. Ön is, én is. Én nem vagyok teológus, mint Ön, de biztosan hiszem, hogy a Jóisten most nem azt várja tőlünk, más vallású magyaroktól, hogy ki-ki a maga jól belakott és megszokott lövészárkában hizlalja a sértettségét, hanem hogy túljussunk ezen és építkezni kezdjünk”

Felmerül a kérdés, hogy Vonától 3 évvel ezelőtt vagy Jobbik elnöké választásakor vajon a Jóisten azt vára-e, hogy zsidózón?  Egy kicsit olyan ez, hogy a Jobbik bele vágta a szart a közélet ventilátorába, most meg csodálkozik, hogy árkok vannak és sértettség meg bűz.

A Jobbik egyik kedvenc portálján, a kuruc.info-n még mindig ott virít, csak szigorúan, az árokbetemetés jegyében, mert ugye tudjuk Jóisten most nem azt várja tőlünk, a holokamu rovat.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük