Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy sejteni lehetett, abban a pillanatban amikor Botka László neve felmerült mint ellenzéki miniszterelnök jelölt máris megindult ellene a kormányzati karaktergyilkos gőzhenger.

Hol máshol mint épp a 888.hu nevű kormányközeli lapban jelentek meg Botkát lejárató írások, melyekre a DK elnökségi tagja Vágó István karakteres választ adott a facebookon:

„Most, hogy szóba került a neve, a 888.hu máris gátlástalan cinizmussal gyalázza Botkát.
A kormányszócső nagy bánatára épp Szegeden fogja a British Petrol 8 milliárd forint befektetéssel fejleszteni magyarországi szolgáltatói tevékenységét, de a szerző siet hozzátenni, hogy „Botka szokásához híven tülekedve, mindenkit félrelökve próbálja learatni a babérokat… A siker valóban a szegedieké, de az érdem nem Botka Lászlót illeti, hiszen nem ő hozta tető alá a beruházást.”

Az írás elismeri, hogy a fejlesztés előzménye egy 2009-ben, Budapesten létrehozott szolgáltatóközpont, és „a magyar munkatársak elkötelezettsége, kiváló munkája alapján döntöttek a magyarországi, így a szegedi fejlesztés mellett.”

Nos, ha nem Botkáé, akkor lássuk, kié az érdem!
„A BP mintegy ezer embert foglalkoztató szolgáltatóközpontot létesít Budapesten, a beruházás a közeljövőben kezdődik meg” – jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter 2009 márciusában.
Na és ki volt akkor a miniszterelnök? Na ki?

Ezt viszont már nem említi GFG lapja.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...