Vágó István kiállt Botka mellett!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ahogy sejteni lehetett, abban a pillanatban amikor Botka László neve felmerült mint ellenzéki miniszterelnök jelölt máris megindult ellene a kormányzati karaktergyilkos gőzhenger.

Hol máshol mint épp a 888.hu nevű kormányközeli lapban jelentek meg Botkát lejárató írások, melyekre a DK elnökségi tagja Vágó István karakteres választ adott a facebookon:

“Most, hogy szóba került a neve, a 888.hu máris gátlástalan cinizmussal gyalázza Botkát.
A kormányszócső nagy bánatára épp Szegeden fogja a British Petrol 8 milliárd forint befektetéssel fejleszteni magyarországi szolgáltatói tevékenységét, de a szerző siet hozzátenni, hogy “Botka szokásához híven tülekedve, mindenkit félrelökve próbálja learatni a babérokat… A siker valóban a szegedieké, de az érdem nem Botka Lászlót illeti, hiszen nem ő hozta tető alá a beruházást.”

Az írás elismeri, hogy a fejlesztés előzménye egy 2009-ben, Budapesten létrehozott szolgáltatóközpont, és “a magyar munkatársak elkötelezettsége, kiváló munkája alapján döntöttek a magyarországi, így a szegedi fejlesztés mellett.”

Nos, ha nem Botkáé, akkor lássuk, kié az érdem!
“A BP mintegy ezer embert foglalkoztató szolgáltatóközpontot létesít Budapesten, a beruházás a közeljövőben kezdődik meg” – jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter 2009 márciusában.
Na és ki volt akkor a miniszterelnök? Na ki?

Ezt viszont már nem említi GFG lapja.”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük