Vágó István kiállt Botka mellett!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ahogy sejteni lehetett, abban a pillanatban amikor Botka László neve felmerült mint ellenzéki miniszterelnök jelölt máris megindult ellene a kormányzati karaktergyilkos gőzhenger.

Hol máshol mint épp a 888.hu nevű kormányközeli lapban jelentek meg Botkát lejárató írások, melyekre a DK elnökségi tagja Vágó István karakteres választ adott a facebookon:

“Most, hogy szóba került a neve, a 888.hu máris gátlástalan cinizmussal gyalázza Botkát.
A kormányszócső nagy bánatára épp Szegeden fogja a British Petrol 8 milliárd forint befektetéssel fejleszteni magyarországi szolgáltatói tevékenységét, de a szerző siet hozzátenni, hogy “Botka szokásához híven tülekedve, mindenkit félrelökve próbálja learatni a babérokat… A siker valóban a szegedieké, de az érdem nem Botka Lászlót illeti, hiszen nem ő hozta tető alá a beruházást.”

Az írás elismeri, hogy a fejlesztés előzménye egy 2009-ben, Budapesten létrehozott szolgáltatóközpont, és “a magyar munkatársak elkötelezettsége, kiváló munkája alapján döntöttek a magyarországi, így a szegedi fejlesztés mellett.”

Nos, ha nem Botkáé, akkor lássuk, kié az érdem!
“A BP mintegy ezer embert foglalkoztató szolgáltatóközpontot létesít Budapesten, a beruházás a közeljövőben kezdődik meg” – jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter 2009 márciusában.
Na és ki volt akkor a miniszterelnök? Na ki?

Ezt viszont már nem említi GFG lapja.”


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük