Lázadás a Fidesz-médiában! Ilyen trollkodást még nem láttál!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Sűrű elnézést kellet  kérnie a “Fidesz-média” egyik legújabb divíziójának a  Pannon Lapoknak, ráadásul pont magától Orbán Viktor. Nagyon ciki, ha egy lakájmédiában trollkodják meg az Orbán Viktorral készített nagy karácsonyi interjújukat. Egészen pontosan épp a Fejér Megyei Hírlap adott elvileg olyanokat a Orbán szájába, amiket ő szerinte nem is mondott.

A Pannon Lapok 2016-ban került, ahhoz a Médiaworks-höz, amelyik botrányos körülmények között bedöntötte a Népszabadságot, majd a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc tulajdonába vándorolt a lapcsoport. Az “interjú hamisításban” külön poén, hogy ez pont a Fejér Megyei Hírlapban történt, Felcsút Fejér Megyében található.

orban_interju_megtrollkodvavia: index.hu

A 444 még négy trollkodást is felsorolt a lap nyomatott kiadását bemutatva:

Az egyik szerint Orbán azt magyarázza, hogy “Magyarország azért stabil ország a forrongó nyugati világban, mert mi kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekelt minket.”

A másik, szerint végül azt kívánja Orbán, hogy “minél többen találjanak vissza a karácsony pogány értelméhez“.

A harmadik szerint “a korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. Mi is használjuk.”
Illetve van egy olyan eltérés, hogy a megyei lapban Orbán szerint “a kórházi hullák száma is emelkedik“, nem csak az ápolónők bére. Ilyet tényleg nem valószínű, hogy Orbán szóba akarna hozni.

Rögtön elindultak a találgatások a kommentelők között, hogy hogy fordulhat ilyen elő. Egyesek a médiamunkások lázadását látja a dolog mögött. A legvadabb elképzelések elmentek odáig, hogy Mészáros Lőrinc így akart üzenni Orbánnak, és egy újabb “Simicska-Orbán” háború kezdődik ezúttal Mészáros Lőrinccel.


Ez az eset azért világosan jelezi, hogy a Fidesz rendszerével sokan elégedetlenek, s azért van bőven rés rajta.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük