Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sűrű elnézést kellet  kérnie a “Fidesz-média” egyik legújabb divíziójának a  Pannon Lapoknak, ráadásul pont magától Orbán Viktor. Nagyon ciki, ha egy lakájmédiában trollkodják meg az Orbán Viktorral készített nagy karácsonyi interjújukat. Egészen pontosan épp a Fejér Megyei Hírlap adott elvileg olyanokat a Orbán szájába, amiket ő szerinte nem is mondott.

A Pannon Lapok 2016-ban került, ahhoz a Médiaworks-höz, amelyik botrányos körülmények között bedöntötte a Népszabadságot, majd a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc tulajdonába vándorolt a lapcsoport. Az “interjú hamisításban” külön poén, hogy ez pont a Fejér Megyei Hírlapban történt, Felcsút Fejér Megyében található.

orban_interju_megtrollkodva

via: index.hu

A 444 még négy trollkodást is felsorolt a lap nyomatott kiadását bemutatva:

Az egyik szerint Orbán azt magyarázza, hogy “Magyarország azért stabil ország a forrongó nyugati világban, mert mi kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekelt minket.”

A másik, szerint végül azt kívánja Orbán, hogy “minél többen találjanak vissza a karácsony pogány értelméhez“.

A harmadik szerint “a korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. Mi is használjuk.”

Illetve van egy olyan eltérés, hogy a megyei lapban Orbán szerint “a kórházi hullák száma is emelkedik“, nem csak az ápolónők bére. Ilyet tényleg nem valószínű, hogy Orbán szóba akarna hozni.

Rögtön elindultak a találgatások a kommentelők között, hogy hogy fordulhat ilyen elő. Egyesek a médiamunkások lázadását látja a dolog mögött. A legvadabb elképzelések elmentek odáig, hogy Mészáros Lőrinc így akart üzenni Orbánnak, és egy újabb “Simicska-Orbán” háború kezdődik ezúttal Mészáros Lőrinccel.

Ez az eset azért világosan jelezi, hogy a Fidesz rendszerével sokan elégedetlenek, s azért van bőven rés rajta.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...