Lázadás a Fidesz-médiában! Ilyen trollkodást még nem láttál!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sűrű elnézést kellet  kérnie a “Fidesz-média” egyik legújabb divíziójának a  Pannon Lapoknak, ráadásul pont magától Orbán Viktor. Nagyon ciki, ha egy lakájmédiában trollkodják meg az Orbán Viktorral készített nagy karácsonyi interjújukat. Egészen pontosan épp a Fejér Megyei Hírlap adott elvileg olyanokat a Orbán szájába, amiket ő szerinte nem is mondott.

A Pannon Lapok 2016-ban került, ahhoz a Médiaworks-höz, amelyik botrányos körülmények között bedöntötte a Népszabadságot, majd a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc tulajdonába vándorolt a lapcsoport. Az “interjú hamisításban” külön poén, hogy ez pont a Fejér Megyei Hírlapban történt, Felcsút Fejér Megyében található.

orban_interju_megtrollkodva

via: index.hu

A 444 még négy trollkodást is felsorolt a lap nyomatott kiadását bemutatva:

Az egyik szerint Orbán azt magyarázza, hogy “Magyarország azért stabil ország a forrongó nyugati világban, mert mi kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekelt minket.”

A másik, szerint végül azt kívánja Orbán, hogy “minél többen találjanak vissza a karácsony pogány értelméhez“.A harmadik szerint “a korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. Mi is használjuk.”

Illetve van egy olyan eltérés, hogy a megyei lapban Orbán szerint “a kórházi hullák száma is emelkedik“, nem csak az ápolónők bére. Ilyet tényleg nem valószínű, hogy Orbán szóba akarna hozni.

Rögtön elindultak a találgatások a kommentelők között, hogy hogy fordulhat ilyen elő. Egyesek a médiamunkások lázadását látja a dolog mögött. A legvadabb elképzelések elmentek odáig, hogy Mészáros Lőrinc így akart üzenni Orbánnak, és egy újabb “Simicska-Orbán” háború kezdődik ezúttal Mészáros Lőrinccel.

Ez az eset azért világosan jelezi, hogy a Fidesz rendszerével sokan elégedetlenek, s azért van bőven rés rajta.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük