Online vásároltál? Ez a 18 ember is! – Ezekre figyelj oda!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Webshopból vásárolni biztonságos, kényelmes és nem kell miatta kimozdulni a házból. Viszont ha megbízhatatlan boltból rendelünk, előfordulhat, hogy nem azt kapjuk kézhez, amire számítottunk. Biztosan veletek is előfordult már, hogy rendeltetek valamit ami a fotón jól festett, de a valóságban egyáltalán nem volt olyan rózsás a helyzet. Na de olyan hibákba biztosan nem futottatok be, mint ez a tizennyolc ember! Ők egy jó ideig nem fognak rendelni semmit, az is biztos.

1. ÉRDEMES FIGYELMESEN ÁTNÉZNI A MEGRENDELT ÁRU MÉRETEIT, MIELŐTT VADUL RÁCSAPUNK A ,,KOSÁRBA” GOMBRA.

netrol2. KÍNOS, MERT EBBE AZÉRT MÉG BELEKÖTNI IS NEHÉZ…

netrol23. EZ A SRÁC EGY KÉTSZEMÉLYES GYEREKSÁTORT RENDELT MAGÁNAK, GONDOLTA CSAK ELÉG LESZ ARRA, HOGY A NYÁRI FESZTIVÁLOKON ALUDHASSON MAJD BENNE ÉJSZAKA. HÁÁÁT…SZŰKÖS KICSIT, SZŰKÖS.

netrol34. EGY SZÉP ANYÁK NAPI VIRÁGCSOKROT VALAKI?!

netrol45. EZT AZ OLCSÓ LEGGINGS-ET EGY ANYUKA RENDELTE MAGÁNAK ONLINE, GONDOLTA NAGY ÜZLETET CSINÁL VELE. A MÉRETET ITT IS ÉRDEMES LETT VOLNA LEELLENŐRIZNI.

netrol56. A BOLTBAN VÁSÁROLT ISKOLATÁSKÁKÉRT HORRIBILIS ÖSSZEGEKET IS KÉPESEK ELKÉRNI, AZ INTERNETEN VÁSÁROLHATÓK VALAMIVEL OLCSÓBBAK. MOST MÁR ÉRTJÜK MIÉRT… DE A MACSEK LEGALÁBB BÁRMIKOR BEJELENTKEZHET TOVÁBBTANULNI…netrol67. VALAKI EGY SZÉP PÁR CIPELLŐT?

netrol78. EGY POFÁS, AMAZONRÓL RENDELT TV-S SZEKRÉNY. REMÉLJÜK A TV-T IS UGYANONNAN RENDELTE, KÜLÖNBEN…

netrol89. AMIKOR GONDOSAN ÜGYELSZ RÁ, HOGY PASSZOLJON A MÉRET, MÉG A MÉRŐSZALAGGAL LE IS MÉRED MAGAD, HOGY MINDEN OKÉS-E, AZTÁN KAPSZ EGY ILYET…

netrol910. AMIKOR RENDELSZ EGY ,,ARANYOS FARKAS FAROK KIEGÉSZÍTŐ, FARSANGI JELMEZHEZ”ÁRUCIKKET, ÉS EZT KAPOD…

netrol1011. EZZEL AZ INTERNETES RENDELÉSSEL ISMÉT CSAK A CICÁK JÁRTAK JÓL…

netrol1112. AMIKOR DIREKT ,,NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK AJÁNLOTT” TERMÉKET RENDELSZ, DE ÉLESBEN KELL SZEMBESÜLNÖD, HOGY A TIÉD VALÓSZÍNŰLEG AKKOR ,,ÓRIÁS”.

netrol1213. A RENDELÉSKOR NYILVÁN CSAK A MACKÓRÓL VOLT SZÓ, AMI A BENNE TALÁLHATÓ KITÖMŐANYAG ÁRÁT MÁR NEM TARTALMAZTA. ¯\_(ツ)_/¯

netrol1314. ,,MENŐ KERTI NAPOZÓSZÉKEK, AMIKKEL LENYŰGÖZHETJÜK A VENDÉGEINKET” – HÁT, HOGY CSODÁLKOZNAK MAJD EGY NAGYOT, AZ BIZTOS.

netrol1415. AZ ELSŐ ONLINE RENDELÉS SZERINTEM A TÖRTÉNELEMBEN AMI NEM KISEBB, HANEM KIVÉTELESEN NAGYOBB LETT AZ ELVÁRTNÁL.

netrol1516. SZEGÉNY SRÁC ÉVEKIG SPÓROLT AZ XBOX ONE KONZOLJÁRA, VÉGÜL EZT KAPTA A 150 EZER FORINTJÁÉRT CSERÉBE. PERSZE AZ ÜGYBŐL HATALMAS BALHÉ LETT, AMINEK KÖSZÖNHETŐEN HAMAR TELJES KÁRTÉRÍTÉST KAPOTT A 19 ÉVES SRÁC.

netrol1617. KENYÉRVÁGÓ-DESZKA, AMI ÖSSZEGYŰJTI ALUL A MORZSÁT + GRÁTISZ KENYÉRVÁGÓ KÉS.

netrol1718. ANTIK GYERTYATARTÓ ÉTKEZŐASZTALRA?! VÉGÜL IS IGEN, CSAK PICI GYERTYÁKHOZ…?

netrol18


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük