Online vásároltál? Ez a 18 ember is! – Ezekre figyelj oda!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Webshopból vásárolni biztonságos, kényelmes és nem kell miatta kimozdulni a házból. Viszont ha megbízhatatlan boltból rendelünk, előfordulhat, hogy nem azt kapjuk kézhez, amire számítottunk. Biztosan veletek is előfordult már, hogy rendeltetek valamit ami a fotón jól festett, de a valóságban egyáltalán nem volt olyan rózsás a helyzet. Na de olyan hibákba biztosan nem futottatok be, mint ez a tizennyolc ember! Ők egy jó ideig nem fognak rendelni semmit, az is biztos.

1. ÉRDEMES FIGYELMESEN ÁTNÉZNI A MEGRENDELT ÁRU MÉRETEIT, MIELŐTT VADUL RÁCSAPUNK A ,,KOSÁRBA” GOMBRA.

netrol2. KÍNOS, MERT EBBE AZÉRT MÉG BELEKÖTNI IS NEHÉZ…netrol23. EZ A SRÁC EGY KÉTSZEMÉLYES GYEREKSÁTORT RENDELT MAGÁNAK, GONDOLTA CSAK ELÉG LESZ ARRA, HOGY A NYÁRI FESZTIVÁLOKON ALUDHASSON MAJD BENNE ÉJSZAKA. HÁÁÁT…SZŰKÖS KICSIT, SZŰKÖS.

netrol34. EGY SZÉP ANYÁK NAPI VIRÁGCSOKROT VALAKI?!

netrol45. EZT AZ OLCSÓ LEGGINGS-ET EGY ANYUKA RENDELTE MAGÁNAK ONLINE, GONDOLTA NAGY ÜZLETET CSINÁL VELE. A MÉRETET ITT IS ÉRDEMES LETT VOLNA LEELLENŐRIZNI.

netrol56. A BOLTBAN VÁSÁROLT ISKOLATÁSKÁKÉRT HORRIBILIS ÖSSZEGEKET IS KÉPESEK ELKÉRNI, AZ INTERNETEN VÁSÁROLHATÓK VALAMIVEL OLCSÓBBAK. MOST MÁR ÉRTJÜK MIÉRT… DE A MACSEK LEGALÁBB BÁRMIKOR BEJELENTKEZHET TOVÁBBTANULNI…

netrol67. VALAKI EGY SZÉP PÁR CIPELLŐT?
netrol78. EGY POFÁS, AMAZONRÓL RENDELT TV-S SZEKRÉNY. REMÉLJÜK A TV-T IS UGYANONNAN RENDELTE, KÜLÖNBEN…

netrol89. AMIKOR GONDOSAN ÜGYELSZ RÁ, HOGY PASSZOLJON A MÉRET, MÉG A MÉRŐSZALAGGAL LE IS MÉRED MAGAD, HOGY MINDEN OKÉS-E, AZTÁN KAPSZ EGY ILYET…


netrol910. AMIKOR RENDELSZ EGY ,,ARANYOS FARKAS FAROK KIEGÉSZÍTŐ, FARSANGI JELMEZHEZ”ÁRUCIKKET, ÉS EZT KAPOD…

netrol1011. EZZEL AZ INTERNETES RENDELÉSSEL ISMÉT CSAK A CICÁK JÁRTAK JÓL…

netrol1112. AMIKOR DIREKT ,,NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK AJÁNLOTT” TERMÉKET RENDELSZ, DE ÉLESBEN KELL SZEMBESÜLNÖD, HOGY A TIÉD VALÓSZÍNŰLEG AKKOR ,,ÓRIÁS”.

netrol1213. A RENDELÉSKOR NYILVÁN CSAK A MACKÓRÓL VOLT SZÓ, AMI A BENNE TALÁLHATÓ KITÖMŐANYAG ÁRÁT MÁR NEM TARTALMAZTA. ¯\_(ツ)_/¯

netrol1314. ,,MENŐ KERTI NAPOZÓSZÉKEK, AMIKKEL LENYŰGÖZHETJÜK A VENDÉGEINKET” – HÁT, HOGY CSODÁLKOZNAK MAJD EGY NAGYOT, AZ BIZTOS.

netrol1415. AZ ELSŐ ONLINE RENDELÉS SZERINTEM A TÖRTÉNELEMBEN AMI NEM KISEBB, HANEM KIVÉTELESEN NAGYOBB LETT AZ ELVÁRTNÁL.

netrol1516. SZEGÉNY SRÁC ÉVEKIG SPÓROLT AZ XBOX ONE KONZOLJÁRA, VÉGÜL EZT KAPTA A 150 EZER FORINTJÁÉRT CSERÉBE. PERSZE AZ ÜGYBŐL HATALMAS BALHÉ LETT, AMINEK KÖSZÖNHETŐEN HAMAR TELJES KÁRTÉRÍTÉST KAPOTT A 19 ÉVES SRÁC.

netrol1617. KENYÉRVÁGÓ-DESZKA, AMI ÖSSZEGYŰJTI ALUL A MORZSÁT + GRÁTISZ KENYÉRVÁGÓ KÉS.

netrol1718. ANTIK GYERTYATARTÓ ÉTKEZŐASZTALRA?! VÉGÜL IS IGEN, CSAK PICI GYERTYÁKHOZ…?

netrol18


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük