Januártól új politikusok az MSZP-ben?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Érdekes videóra lettünk figyelmesek a HírTV jóvoltából. Molnár Gyula a Szocialisták elnöke nyilatkozott a televiziónak melyen februártól Kálmán Olgával is találkozhatnak a nézők. A meghökkentő bejelentés egyébként nem előzmény nélküli.

A HírTV beszámolója szerint a Fideszből kiábrándult értelmiségiekkel erősítene az MSZP. Molnár Gyula szerint egyre többen látják be azt, hogy a szocialista párt a Fidesz és a Jobbik egyetlen alternatívája.

„Mindennap segít nekünk a Fidesz azzal, hogy újabb értelmiségieket mar el magától. Azt látom, hogy kezd tisztázódni a helyzet Magyarországon. Mindenki látja, hogy három lehetőség van: marad ez a hatalom, megyünk egy picit jobbra, ez a Jobbikot jelenti, vagy visszatérünk egy normális országba.

Azt tudom önnek mondani, hogy engem is meglepett az elmúlt hetek, hónapok ilyen irányú mozgása, több megkeresésünkre, amire eddig az volt a válasz, hogy várjunk, most az volt a válasz, hogy gyerünk.

Úgyhogy januártól kezdve fognak látni olyan szereplőket, a mérsékelt konzervatívoktól a baloldalig fognak látni értelmiségieket, szakembereket, ismertebb politikusokat, akik meg fognak jelenni a szocialista párt környékén” – nyilatkozta Molnár Gyula pártelnök.

A korábbi adatokból látszik, hogy egyre inkább csökken az MSZP elutasítottsága sőt a párt kifejezetten jó évet zárt. Értelmiségiek, szakemberek, ismertebb politikusok… Ez azt jelenti, hogy a Szocialisták új politikusokkal is készülnek a 2018-as választásokra? Januárban kiderülhet az is ki a szocialisták miniszterelnök jelöltje?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük