Na végre! Ismét ügyesen mozdult meg az MSZP!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A legnagyobb ellenzéki párt az utóbb időben rendre jó megmozdulásokat tesz. A legújabb szerintünk vicces és kreatív akciója a fővárosi 3-as metró körül kialakult tarthatatlan helyzetre reagál. Az MSZP készített egy netes játékot, amelyben Tarlós István vagy Lázár János figurájával egy lángoló 3-as metróval lehet pingpongozni, “játékban” az a zseniális, hogy a valóságban is mintha valami ilyesmi történne. A kormány és a főváros passzolgatja egymásnak a feladatot, de megoldani senki nem akarja.

A 3-as metrós online játék, amelyben két karakter, Tarlós István főpolgármester és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pingpongozik a 3-as metró egy lángoló vagonjával. A játékot IDE kattintva lehet elérni!

A választott játékosunkat a fel-le nyilakkal lehet mozgatni, de ami azt illeti, nem valami fürgék a játékosok, így nagy az esély, hogy elég hamar elszáll a lángoló metrókocsi és gyorsan vége a játéknak.

De persze, az MSZP nem csak ezzel a figyelemfelhívó akcióval készül elérni a metróvonal felújítását, a párt a játék mellett azt is bejelentette, hogy január 20-ára a Nyugatihoz szerveznek egy tüntetést ahova mindenkit várnak, aki biztonságosan szeretne utazni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük