Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A legnagyobb ellenzéki párt az utóbb időben rendre jó megmozdulásokat tesz. A legújabb szerintünk vicces és kreatív akciója a fővárosi 3-as metró körül kialakult tarthatatlan helyzetre reagál. Az MSZP készített egy netes játékot, amelyben Tarlós István vagy Lázár János figurájával egy lángoló 3-as metróval lehet pingpongozni, “játékban” az a zseniális, hogy a valóságban is mintha valami ilyesmi történne. A kormány és a főváros passzolgatja egymásnak a feladatot, de megoldani senki nem akarja.

A 3-as metrós online játék, amelyben két karakter, Tarlós István főpolgármester és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pingpongozik a 3-as metró egy lángoló vagonjával. A játékot IDE kattintva lehet elérni!

A választott játékosunkat a fel-le nyilakkal lehet mozgatni, de ami azt illeti, nem valami fürgék a játékosok, így nagy az esély, hogy elég hamar elszáll a lángoló metrókocsi és gyorsan vége a játéknak.

De persze, az MSZP nem csak ezzel a figyelemfelhívó akcióval készül elérni a metróvonal felújítását, a párt a játék mellett azt is bejelentette, hogy január 20-ára a Nyugatihoz szerveznek egy tüntetést ahova mindenkit várnak, aki biztonságosan szeretne utazni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: