Na végre! Ismét ügyesen mozdult meg az MSZP!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A legnagyobb ellenzéki párt az utóbb időben rendre jó megmozdulásokat tesz. A legújabb szerintünk vicces és kreatív akciója a fővárosi 3-as metró körül kialakult tarthatatlan helyzetre reagál. Az MSZP készített egy netes játékot, amelyben Tarlós István vagy Lázár János figurájával egy lángoló 3-as metróval lehet pingpongozni, “játékban” az a zseniális, hogy a valóságban is mintha valami ilyesmi történne. A kormány és a főváros passzolgatja egymásnak a feladatot, de megoldani senki nem akarja.

A 3-as metrós online játék, amelyben két karakter, Tarlós István főpolgármester és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pingpongozik a 3-as metró egy lángoló vagonjával. A játékot IDE kattintva lehet elérni!

A választott játékosunkat a fel-le nyilakkal lehet mozgatni, de ami azt illeti, nem valami fürgék a játékosok, így nagy az esély, hogy elég hamar elszáll a lángoló metrókocsi és gyorsan vége a játéknak.De persze, az MSZP nem csak ezzel a figyelemfelhívó akcióval készül elérni a metróvonal felújítását, a párt a játék mellett azt is bejelentette, hogy január 20-ára a Nyugatihoz szerveznek egy tüntetést ahova mindenkit várnak, aki biztonságosan szeretne utazni.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük