Ezt nem hiszed el, hogy már megint mi történt a 3-as metróban!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az elmúlt hetekben, mintha felszaporodtak volna a budapesti metrók körül a problémák, erre jó példa, hogy éppen most is áll a forgalom a 3-as vonalon. Egy szerelvény első kocsija kezdett füstölni, kiürítették a Deák téri állomást. Nincs személyi sérülés. A Nagyvárad tér és a Lehel tér között negyven pótlóbuszt indított a BKK.

A Fővárosi Katasztrófavédelem közleményt adott ki, ebben megerősítették, hogy egy szerelvény füstölt a Deák téren: “Egy metrószerelvény első kocsijánál észleltek füstölést a 3-as vonalon, a Deák Ferenc téri állomáson, amelynek kiürítését a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték. Az egységek az áramtalanítást követően lehatoltak a pályára, hőkamerával megkezdték a vizsgálatokat, keresik a füstölés okát. A közlekedési társaság negyven metrópótló autóbuszt biztosít a forgalomkorlátozás idejére” – írták.

Az index úgy értesült, hogy nem történt személyi sérülés, az alagútban pedig nem maradt jármű.Közben az MSZP péntek délutánra tüntetést szervez a 3-as metró felújításáért, az ellenzéki párt szerint a metró nem játék. Ehhez képest a ma fideszes vezetők folyamatosan egymásra mutogatnak, vitatkoznak, miközben a metró folyamatosan füstöl vagy nem jár.

Ezért kéri Facebookon az MSZP mindenkit, aki szeretne biztonságban utazni, hogy most pénteken a Nyugati téri aluljáróhoz jöjjön 15 órára.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük