Ezt nem hiszed el, hogy már megint mi történt a 3-as metróban!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az elmúlt hetekben, mintha felszaporodtak volna a budapesti metrók körül a problémák, erre jó példa, hogy éppen most is áll a forgalom a 3-as vonalon. Egy szerelvény első kocsija kezdett füstölni, kiürítették a Deák téri állomást. Nincs személyi sérülés. A Nagyvárad tér és a Lehel tér között negyven pótlóbuszt indított a BKK.

A Fővárosi Katasztrófavédelem közleményt adott ki, ebben megerősítették, hogy egy szerelvény füstölt a Deák téren: “Egy metrószerelvény első kocsijánál észleltek füstölést a 3-as vonalon, a Deák Ferenc téri állomáson, amelynek kiürítését a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték. Az egységek az áramtalanítást követően lehatoltak a pályára, hőkamerával megkezdték a vizsgálatokat, keresik a füstölés okát. A közlekedési társaság negyven metrópótló autóbuszt biztosít a forgalomkorlátozás idejére” – írták.

Az index úgy értesült, hogy nem történt személyi sérülés, az alagútban pedig nem maradt jármű.

Közben az MSZP péntek délutánra tüntetést szervez a 3-as metró felújításáért, az ellenzéki párt szerint a metró nem játék. Ehhez képest a ma fideszes vezetők folyamatosan egymásra mutogatnak, vitatkoznak, miközben a metró folyamatosan füstöl vagy nem jár.

Ezért kéri Facebookon az MSZP mindenkit, aki szeretne biztonságban utazni, hogy most pénteken a Nyugati téri aluljáróhoz jöjjön 15 órára.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük