Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ellenszel.hu hírportál közölte le azt a levelet, amit Molnár Gyula az MSZP elnöke küldött ki az MSZP vezetőinek és szimpatizánsainak. Ebből a levélből kiderül, hogy a párt 480 olyan szegénysorú  gyermeket kíván felköszönteni Karácsonykor, akik senkitől nem kapnak ajándékot.

Ahogy a pártelnök fogalmazott, “nehéz sorsú családok gyerekeinek karácsonyát szeretnénk szebbé tenni: azokat a gyerekeket megajándékozni, akik másképp nem kapnának csomagot; akiktől nem kérdezi meg senki, hogy milyen játékot szeretnének.”

Az adománygyűjtésre azért került sor, mert előzetesen megkérték a helyi politikusaikat, hogy  “gyűjtsék össze a leginkább rászoruló kicsik kívánságait”, hogy valóra tudják váltani azt, de lényegesen több segítségre szorulóról érkezett hozzájuk hír, mint előzetesen számították.

Mivel az MSZP mindenkinek segíteni akar, ezért pénzadomány gyűjtésben kezdetek.

Akik tudnak adománnyal hozzájárulni a fent célokhoz, azoktól azt kérik, hogy a támogatásukat az MSZP Országos Központ számlájára utalják: Erste Bank 11670009-07805400-70000001. ( a közleménybe írd be a lakcímed és a „segítünk” szót.)

Még az is szerepel levélben, hogy a legnagyobb ellenzéki párt az elmúlt időszakban nem volt tétlen: szervezetik adománygyűjtő akciót tartottak  és 10 ezer embernek vittek eddig élelmiszer adományt. Érdekes, hogy erről miért nem számolnak be bizonyos médiumok?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: