Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Érdekes felhívás jelent meg a Magyar Szocialista Párt weboldalán – a kiírás tanulsága szerint az MSZP elkezdte érteni a társadalmat, megérteni azt a felelősséget, mit jelent baloldali pártnak lenni, közösségben gondolkodni! Megtenni azt, amire hivatott a párt, az Orbán-rendszer kárvallottjainak menedéket és segítséget adni, még így ellenzékből is.

Na de lássuk a megjelent információt:

“MSZP Karácsony 2016

Több hete lázasan gyűjtjük az adományokat, pakolunk, szortírozunk, mint a karácsonyi manók, és igyekszünk mindenre és mindenkire gondolni. Ámde a karácsony legfontosabb része a mosolygó gyermek. Mi gondoltunk egy merészet, és több száz kisbarátunk karácsonyát szeretnénk boldoggá varázsolni, de ehhez szükség lesz a ti segítségetekre is, amiért már előre nagyon hálásak vagyunk. A vártnál jóval több, közel 500 gyerek írt az MSZP-nek, és mi az összes kérést szeretnénk teljesíteni. Így most kérünk titeket, hogy segítsetek az álmok megvalósításában.

Barátsággal:
Az MSZP Karácsonyi Karitatív Csapata”

Akinek nem volna egyértelmű az MSZP szimpatizánsi hálózatára és politikusai szolidaritására építve ajándékcsomagokat állít össze olyan gyermekeknek akiknek szülei nem engedhetik meg azt, hogy ajándékod vegyenek.

Emellett a párt több ezer családnak állít össze tartós élelmiszercsomagot az ünnepekre.

Bravó MSZP!

Mi csak 3 dolgot tehetünk: Hírt adunk róla, segítjük a kezdeményezést melyet az alábbi linken ön is megtehet (nem hiszem, hogy gondot jelentene egy fekete harisnya megvásárlása – benne van az ajándéklistában), és arra kérjük ossza meg ezt a cikket.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: