Hoppá! Lekapcsolják a HírTV-t


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Közel 70.000 háztartás maradhat hamarosan HírTV nélkül, derül ki a csatornához közeli, A szólásszabadság oszlopai nevű facebook oldal bejegyzésből.

Az oldal szerint a jelenlegi Fidesz kormány nyomásgyakorlásának köszönhetően közel 70.000 háztartástól tagadja meg egy szolgáltató  a PR Telecom Zrt. a Hírt TV tartalmának elérését. Azt lehet sejteni, hogy a Hír TV helyett pornó és a Fideszes kormánybiztos Andy Vajna csatornái kerülnek sugárzásra a  szolgáltató által.

Tiltakozásra buzdít az oldal“Egyetlen fegyver maradt, hogy mint közösség nyilvánítjuk ki véleményünket!”-írja az oldal

Arra kérnek mindenkit, akinek fontos a szólásszabadsága  menjen a szolgáltató azaz a PR-Telecom Zrt. Facebook oldalára ide: https://www.facebook.com/prtelecom.1231/?fref=ts és mondja el véleményét!

Egyes elemzők úgy látják, hogy ez a lépés része lehet annak a folyamatnak, ami a magyarországi médiaszerkezetét egyértelműen kormánypártivá alakítja. Az elmúlt években a köztév szócsőként működik. A TV2 nyíltan Fidesz-közeli tulajdonba került. A megyei lapok mellett az országos rádiók is mind mind kormányközeliek lettek. De látható nem csak felvásárlás és terjeszkedés az irány, hanem az is hogy ellenzéki médiumok hallgassanak el. A Metropool és Népszabadság után most a HírTV következik?- teszi fel a kérdést a megkérdezett média szakértő.

Majd folytatja, hogy bár a média túlnyomó része már propaganda híreket közöl,de örömteli, hogy vannak olyan civil hiteles portálok elindulóban, mint a Fénysebesség.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük