Ebben az országban megdögleni sem érdemes!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A nap híre ismét a magyar egészségügy kudarcáról szól. Ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában egy több napos holttestet, a boldoguljgyorben.hu információi szerint. A lapnak a rendőrség megerősítette a hírt, az idegenkezűséget pl. kizárták:

„A haláleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, tekintettel arra, hogy az eset kapcsán az idegenkezűséget a helyszínen kizárták.”- írja a 444.hu

Nem ez az első eset, korábban mi is írtunk arról, hogy

Halottat találtak a Dél-Pesti kórház mosdójában!

A magyar egészségügy csődbe ment. Mert egész pontosan hogyan is fordulhat elő az, hogy halottakat találnak egészségügyi intézményekben. Több napon keresztül nem hiányzik senkinek a beteg, egyes helységekben pedig napokig nem jár senki, se takarító, se személyzet.

 

Ahogy annak idején a Rózsaszín Pitbull nevű zenekar megénekelte, hogy “ebben az országban csak megdögleni érdemes”- ma már azt sem.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük