Ebben az országban megdögleni sem érdemes!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A nap híre ismét a magyar egészségügy kudarcáról szól. Ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában egy több napos holttestet, a boldoguljgyorben.hu információi szerint. A lapnak a rendőrség megerősítette a hírt, az idegenkezűséget pl. kizárták:

„A haláleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, tekintettel arra, hogy az eset kapcsán az idegenkezűséget a helyszínen kizárták.”- írja a 444.hu

Nem ez az első eset, korábban mi is írtunk arról, hogy

Halottat találtak a Dél-Pesti kórház mosdójában!

A magyar egészségügy csődbe ment. Mert egész pontosan hogyan is fordulhat elő az, hogy halottakat találnak egészségügyi intézményekben. Több napon keresztül nem hiányzik senkinek a beteg, egyes helységekben pedig napokig nem jár senki, se takarító, se személyzet.

 

Ahogy annak idején a Rózsaszín Pitbull nevű zenekar megénekelte, hogy “ebben az országban csak megdögleni érdemes”- ma már azt sem.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük