Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az összeesküvés elméletek az ellenzéki oldalon gátolják a kormányváltást. A szekértáborok kedvenc pártjukért vívott harcában felmerülnek időről időre elképesztő ötletek is. „Gyurcsány Ferencet fogja a Fidesz, csak azért politizál, hogy ne zárják börtönbe”, „A szocialisták kollaborálnak a NER-el, már a NER részei” – na ezek azok a légből kapott mondatok, melyeknek nem hogy valóságalapja nincs, de garantálják a Fidesz hatalomban maradását.

Ha úgy kattintottál a cikkre, hogy elhitted a címét akkor komoly baj van!

Értjük mi, hogy minél többet árt valaki egy ellenzéki pártnak – gondolja tévesen – azzal a saját pártjának segít, de NEM! A folyamatos vádaskodással csak egyre inkább távolítjuk a szavazókat az ellenzék pártjaitól.

Az ellenséget mindig magunk között keressük – volt a drága jó 50-es évek mondata, azonban úgy emlékszem ez a mondat eléggé véresen elsöpörte azt a rendszert. Az ellenzék pártjai és aktivistái tehát ne terjesszenek egymásról lejárató hazugságokat, mert a választóknak elegük van ebből.

Komolyan valaki azt hiszi, hogy Gyurcsány és Orbán megállapodott egymással? Valaki elhiszi, hogy az MSZP a Fideszt támogatja? Ennyire elveszítettük volna a valóságérzékelésünket?

Vannak persze olyan ellenzéki pártok, amelyek nyíltan a Fidesz megsegítésére sietnek. Az LMP nyíltan beszél arról, hogy megtámogatja a 2/3-adot az alkotmánybírók kinevezése kapcsán. A Liberálisok a kvótanépszavazáson az IGEN szavazatok mellett való kampányolással segítették az érvényességet.

De nem feltételezem, hogy a MOMA, a Kutyapárt az MSZP vagy a DK támogatná a kormányt. Aki pedig ezt állítja, na az támogatja Orbán romlott rendszerét.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...