Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az összeesküvés elméletek az ellenzéki oldalon gátolják a kormányváltást. A szekértáborok kedvenc pártjukért vívott harcában felmerülnek időről időre elképesztő ötletek is. “Gyurcsány Ferencet fogja a Fidesz, csak azért politizál, hogy ne zárják börtönbe”, “A szocialisták kollaborálnak a NER-el, már a NER részei” – na ezek azok a légből kapott mondatok, melyeknek nem hogy valóságalapja nincs, de garantálják a Fidesz hatalomban maradását.

Ha úgy kattintottál a cikkre, hogy elhitted a címét akkor komoly baj van!

Értjük mi, hogy minél többet árt valaki egy ellenzéki pártnak – gondolja tévesen – azzal a saját pártjának segít, de NEM! A folyamatos vádaskodással csak egyre inkább távolítjuk a szavazókat az ellenzék pártjaitól.

Az ellenséget mindig magunk között keressük – volt a drága jó 50-es évek mondata, azonban úgy emlékszem ez a mondat eléggé véresen elsöpörte azt a rendszert. Az ellenzék pártjai és aktivistái tehát ne terjesszenek egymásról lejárató hazugságokat, mert a választóknak elegük van ebből.

Komolyan valaki azt hiszi, hogy Gyurcsány és Orbán megállapodott egymással? Valaki elhiszi, hogy az MSZP a Fideszt támogatja? Ennyire elveszítettük volna a valóságérzékelésünket?

Vannak persze olyan ellenzéki pártok, amelyek nyíltan a Fidesz megsegítésére sietnek. Az LMP nyíltan beszél arról, hogy megtámogatja a 2/3-adot az alkotmánybírók kinevezése kapcsán. A Liberálisok a kvótanépszavazáson az IGEN szavazatok mellett való kampányolással segítették az érvényességet.

De nem feltételezem, hogy a MOMA, a Kutyapárt az MSZP vagy a DK támogatná a kormányt. Aki pedig ezt állítja, na az támogatja Orbán romlott rendszerét.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: