Megköttetett a Gyurcsány-Orbán paktum? – Érdekes mozgások ellenzéki oldalon


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az összeesküvés elméletek az ellenzéki oldalon gátolják a kormányváltást. A szekértáborok kedvenc pártjukért vívott harcában felmerülnek időről időre elképesztő ötletek is. “Gyurcsány Ferencet fogja a Fidesz, csak azért politizál, hogy ne zárják börtönbe”, “A szocialisták kollaborálnak a NER-el, már a NER részei” – na ezek azok a légből kapott mondatok, melyeknek nem hogy valóságalapja nincs, de garantálják a Fidesz hatalomban maradását.

Ha úgy kattintottál a cikkre, hogy elhitted a címét akkor komoly baj van!

Értjük mi, hogy minél többet árt valaki egy ellenzéki pártnak – gondolja tévesen – azzal a saját pártjának segít, de NEM! A folyamatos vádaskodással csak egyre inkább távolítjuk a szavazókat az ellenzék pártjaitól.

Az ellenséget mindig magunk között keressük – volt a drága jó 50-es évek mondata, azonban úgy emlékszem ez a mondat eléggé véresen elsöpörte azt a rendszert. Az ellenzék pártjai és aktivistái tehát ne terjesszenek egymásról lejárató hazugságokat, mert a választóknak elegük van ebből.

Komolyan valaki azt hiszi, hogy Gyurcsány és Orbán megállapodott egymással? Valaki elhiszi, hogy az MSZP a Fideszt támogatja? Ennyire elveszítettük volna a valóságérzékelésünket?

Vannak persze olyan ellenzéki pártok, amelyek nyíltan a Fidesz megsegítésére sietnek. Az LMP nyíltan beszél arról, hogy megtámogatja a 2/3-adot az alkotmánybírók kinevezése kapcsán. A Liberálisok a kvótanépszavazáson az IGEN szavazatok mellett való kampányolással segítették az érvényességet.

De nem feltételezem, hogy a MOMA, a Kutyapárt az MSZP vagy a DK támogatná a kormányt. Aki pedig ezt állítja, na az támogatja Orbán romlott rendszerét.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük