Iszonyatosan beleálltak Orbánba Andy Vajna rádiójában


Andy Vajna - Fotó: Médiapiac
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbánnal viccelődni Andy-nél?

Persze most írhatnék nagyobb összeesküvés-elméletekről, de alapvetően nem arról van szó, hogy a sajtóhírek szerint partvonalra kerülő Andy Vajna szembefordult volna a NER-rel. Bár valószínüleg ez a kis szüsszenet is közrejátszik abban, hogy Vajna elveszítheti érdekeltségeit, sőt pletykák szerint a kaszinóit sem tarthatja meg.

Valójában arról van szó, hogy a Sebestyén Balázs fémjelezte reggeli műsor amely immár jó ideje piacvezető azzal a feltétellel szerződött le a Vajna-féle Rádió 1-hez, hogy a rádió vezetése semmilyen formában nem szólhat bele a műsor szerkesztésébe. Ők pedig nyomják ami a csövön kifér és nem titkolják, nem értenek egyet a mai kormánnyal.Részben ezért is bírálják akolon belül Vajnát, hogy a hozzá közhető mádiumok és személy szerint a filmügyi kormánybiztos nem eléggé elkötelezett. NER-en belüli pozicióit az sem erősíti hogy az RTL Klub úgy agyonveri nézettségben a TV2-őt mely jó ideje a szivaros médiacápa kezében van, hogy az 8 napon túl gyógyul.

Szóval Balázsék nem kerülhették meg reggeli műsorukban Orbán repülőzését. Sebestyén Balázsék szerda reggeli műsorában többek között egy fapados rémtörténetről volt szó, aminek végén a miniszerelnök nagy botrányt kavart magángépes utazásaira tettek utalást. A betelefonáló történetére reagálva az egyik műsorvezető, amihez Sebestyén annyit fűzött hozzá:

Ahogy a szólás-mondás tartja: nem válogathatod meg az utastársaidat. Kivéve, ha harminc éve Vidi-drukker vagy. Egyébként meg marad a fapad, tesó.

Bár a műsorban nem hangzott el Orbán Viktor neve, elég egyértelmű volt, hogy a műsorvezető rá utalt –vette észre a 24.hu.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük