Lázár kritizálja a focit, Balog leadja a mandátumát. Most recseg a NER, vagy ez valami átmeneti dolog?


Balog Zoltán - Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellenHogy is van ez? A mór megtette kötelességét, így a mór mehet? Vagy menekülnek a fiúk veszettül??

Balog Zoltán visszamegy szolgálni a Magyarországi Református Egyházhoz, a két feladat pedig összeegyeztethetetlen ezért leadja a mandátumát.

Mekk mesternek leverték az összes cégérét, amit lehetett, tönkre tett, leépített? A munkáját elvégezte… vissza a kaptafához…?

A fideszes képviselő, korábbi emberierőforrás-miniszter ezt a kormánypárti frakciók szerdai, velencei tanácskozásán jelentette be.Balog Zoltán az MTI-nek elmondta, mandátumáról elsősorban azért mond le, mert egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával.

Hozzátette ugyanakkor, a mandátumról lemondás nem jelenti azt, hogy elhagyná a közéletet, hiszen mind a Polgári Magyarországért Alapítvány élén, mind a miniszterelnök romaügyi biztosaként szeretne tovább dolgozni, szolgálni.

“Mandátumáról elsősorban azért mond le, mert egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával.” – Ebből egyáltalán nem következik, hogy neki kell lemondania, megváltoztathatnák egy úgynevezett alkotmányrevízióval az egyház törvényeit vagy akár be is zárathatnák egy tollvonással az egész Református Egyházat, nem?Hogy is van ez? A  mór megtette kötelességét, így a mór mehet, az égi 5csillagos menny-projekthez sikerrel pályázik majd helyette egy másik istenes ember a családból?

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.