Lázár kritizálja a focit, Balog leadja a mandátumát. Most recseg a NER, vagy ez valami átmeneti dolog?


Balog Zoltán - Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hogy is van ez? A mór megtette kötelességét, így a mór mehet? Vagy menekülnek a fiúk veszettül??

Balog Zoltán visszamegy szolgálni a Magyarországi Református Egyházhoz, a két feladat pedig összeegyeztethetetlen ezért leadja a mandátumát.

Mekk mesternek leverték az összes cégérét, amit lehetett, tönkre tett, leépített? A munkáját elvégezte… vissza a kaptafához…?

A fideszes képviselő, korábbi emberierőforrás-miniszter ezt a kormánypárti frakciók szerdai, velencei tanácskozásán jelentette be.Balog Zoltán az MTI-nek elmondta, mandátumáról elsősorban azért mond le, mert egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával.

Hozzátette ugyanakkor, a mandátumról lemondás nem jelenti azt, hogy elhagyná a közéletet, hiszen mind a Polgári Magyarországért Alapítvány élén, mind a miniszterelnök romaügyi biztosaként szeretne tovább dolgozni, szolgálni.

“Mandátumáról elsősorban azért mond le, mert egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával.” – Ebből egyáltalán nem következik, hogy neki kell lemondania, megváltoztathatnák egy úgynevezett alkotmányrevízióval az egyház törvényeit vagy akár be is zárathatnák egy tollvonással az egész Református Egyházat, nem?

Hogy is van ez? A  mór megtette kötelességét, így a mór mehet, az égi 5csillagos menny-projekthez sikerrel pályázik majd helyette egy másik istenes ember a családból?

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.