Orbán Viktor - Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Borzasztóan rosszul érezném magam, ha az egyik reggel felkelnék, borotválkozás közben tükörbe néznék és én lennék Orbán Viktor.

A magyar miniszterelnök szereti magát egy vidéki rendkívül tehetséges és szerencsés embernek beállítani, aki tehetségével eljutott a miniszterelnöki bársonyszékig, azonban tarisznyájában magával hozta a magyar vidék morális tartását és erkölcsét.

Ez pedig sértés. Mert nincs olyan mélyen a vidéki emberek morálja, mint amilyen mélyen van Orbáné. Orbán Viktor teljes 2010 utáni politikáját feltette az idegenellenesség és a migrációellenességre, tekintet nélkül arra, hogy rohadnak a kórházak és sosem látott mélységbe süllyedt a magyar oktatás.

Nem fogok migrációs mély elemzésbe belemenni, na de hogy az isten haragjába van az, hogy az a magyar miniszterelnök akinek teljes sajtógépezete és propagandaosztálya mindent megtesz nap mint nap, hogy arabellenes és iszlámellenes kinyilatkoztatásokat tegyen, szóval hogy erről a miniszterelnökről hogy születhet a napokban ilyen fénykép?

Orbán bizony az első sorban ül fiacskájával Orbán Gáspárral a török miniszterelnök beiktatásán. Szóval az úgy van, hogy a végvári vitézként Európát védelmező Orbán a töröknél van, maga körül az iszlám világ képviselőivel, kitüntetett helyen az első sorban.

Fideszes legyen a talpán, aki ezek után áhítattal tekint a szeretett vezérre.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: