Gábor György
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha már hátat fordítunk a civilizált nyugatnak jöhetnek a keleti kuruzslási módszerek…

Gábor György filozófus, az MTA Filozófiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa zseniális írásban osztotta ki a Balog utódját….

Kásler Miklós impresszív intellektuális fejlődésről tett tanúbizonyságot az évtizedek során, mert hajdanában a SZOTE-n ő volt ott a Hallgatói Pártszervezet Összegyetemi fő párttitkára, – mely pozíció, mint jól tudjuk, megkívánta a Tízparancsolat beható ismeretét. A tudományos fejlődéséhez hozzájárulhatott, hogy a reguláris előadások, gyakorlatok helyett fontosabb pártrendezvényeket látogatott. Így aztán rögtön érthetőbb a hazai onkológia nagyszerű helyzete, és az unortodox kezelési eljárások alapvetése…

“Az frankó, hogy a Tízparancsolat betartásával a halálos betegségek 70-80%-át el lehet kerülni, s különösen frankó, ha ezt egy országszerte méltán neves magyar orvosprofesszor mondja.

Ha például valaki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy faragott képet, vagy hasonmást készítsen arról, ami fent van az égben, vagy lent a földön, vagy a vizekben a föld alatt, máris kap egy faragott kép tablettát és kész.

A házasságtörés ellen végbélkúp alkalmazandó, a Tisztelt apádat és anyádat-ban szenvedők infúzióra köttetnek. Aki az Örökkévaló nevét hiába veszi a szájára, injekció kúrával kezelendő, a lopásban szenvedőkre végbélszuszpenzió vár, kapszula segít a hamis tanúbizonyságot tevőkön, belsőleges oldat azokon, akik megkívánják felebarátjuk házát, feleségét, szolgáját, szolgálóleányát, ökrét, szamarát, bármit, ami a felebarátjáé.

Dr. Kásler Miklós – fotó: Németh András Péter

Annak, aki a szombatról nem emlékezik meg, kisebb korrekciós műtét javaslandó, aki gyilkol, intrathecalis kezelésben részesül.
Ha a konzervatív gyógymód nem vezet eredményre, a Tízparancsolat bármely igéjét elutasító azonnal Hegyi beszéd zárt osztályra utalandó.

Mellesleg Kásler Miklós diagnózisa nyomán a miniszterelnöknek és volt kormánya több tagjának már rég elfekvőn volna a helye.” – Írta meg a neves vallásfilozófus.

Dr. Kásler Miklós tízparancsolata – Fotó: Facebook

Az biztos, hogy a tiszta lelkiismeretnek nincs egészség romboló hatása, de a betegségek első sorban nem ettől függenek. Lehetséges hogy Kásler egy sarlatán lenne?

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: