Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egészen döbbenetes képsorokat láthatott az aki látta az ATV-s Szanyi Tibor interjút Demcsák Zsuzsával. A rossz nyelvek szerint akár a köztévé részeg riportere is vezethette volna az adást.

Röviden a történetről, a péntek reggeli ATV Start című műsorban a TV2-től nemrégiben igazolt Demcsák Zsuzsa nem volt igazán a helyzet magaslatán. Mondatai akadoztak, többször belebonyolódott kérdéseibe. Ez a leglátványosabban a szocialisták EP képviselőjével Szanyi Tiborral folytatott beszélgetés alatt volt tettenérhető.

Ha érdeklik a részletek itt a 444.hu videóválogatása

A Blikk információi szerint – az interjú az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot. A csatorna sajtófőnöke, Kele Eszter megerősítette, hogy belső vizsgálat indul az interjú körülményei kapcsán. Információink szerint a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre. Demcsák Zsuzsa a tervek szerint jövő héttől minden este beült volna az Egyenes beszéd műsorvezetői székébe, ám ez most kútba esett. Csak azután születik végső döntés az ügyben, ha Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről, de biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd az Egyenes beszéd.

 

Információink szerint Demcsák az ominózus interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázata a furcsa beszélgetésnek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel maximálisan a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedett.

Önnek mi a véleménye? Hisz a rossz nyelveknek vagy elhiszi a műsorvezető nő válaszát?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: