Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olyan dolgot jelentett be a Magyar Szocialista Párt, amelyet eddig egyetlen más párt sem mert megtenni. Most tűnik ki csak igazán, hogy melyik párt mennyire gondolja komolyan az ellenzékiséget.
Az MSZP sajtófőnöke, Nyakó István kijelentette: az MSZP a jövőben nem nyilatkozik a Fidesz pártsajtójának, csak a független magyar sajtónak.

Az ellenzéki politikus csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón az Echo Tv-t, az M1-et, a Tv2-t, az Origót, a Pestisrácok.hu-t, a 888.hu-t, a Magyar Időket, a Lokált, a Ripostot és a Magyar Hírlapot nevezte a Fidesz-pártsajtó részeinek.

Nyakó István döntésüket azzal magyarázta, hogy szerinte a fideszesek által közpénzen rekvirált médiumok állami támogatásokkal kistafírungozva egy nem létező álomvalóságot mutatnak be, miközben folyamatosan elferdítik az ellenzéki politikusok nyilatkozatait.

Ahhoz asszisztáljunk, hogy manipulált anyagokat gyártsanak? – kérdezte a szocialista politikus, aki példaként említette, hogy szerinte az Echo Tv a közelmúltban vegytiszta provokációt hajtott végre miniszterelnök-jelöltjükkel szemben, amikor kilincset rángatva megpróbált bejutni Botka László szegedi irodájába egy hivatalos tárgyalásra.

Megteheti-e bárki azt, hogy Kövér Lászlóhoz hívatlanul bemegy, rángatja a kilincsét, vagy éppen a miniszterelnökét, Orbán Viktorét? – kérdezte Nyakó István, hozzátéve, a kormányoldal célja az volt, hogy egyrészt lejárassa Botka Lászlót, másrészt azt mutassa, a 444.hu újságírónőjének fideszes vegzálása után az MSZP is ugyanazt csinálja.

Nyakó István ezt követően úgy válaszolt az Echo Tv újságírójának kérdésére, hogy őt nem újságírónak, hanem a Fidesz sajtósának tekinti, akiknek nem szoktak válaszolni a sajtótájékoztatókon.

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: