Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Drága árat fizethet Magyar Péter azért, mert meggondolatlan volt azon a bizonyos szórakozóhelyen – a BRFK ugyanis már vizsgálatot folytat, melynek elsődleges tárgya egy, a Dunába dobott mobiltelefon.

Magyar Péter frissen megszerzett mentelmi jogába kerülhet mindaz, ami egy belvárosi szórakozóhelyen történt a politikussal.

Magyar Péter akkor keveredett dulakodásba – egy saját elmondása szerint provokátorral – amikor a férfi szórakozás közben a politikust kezdte videózni. Magyar Péter szerint

„több tucat fiatal társaságában, jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket”.

“Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni”

– írta bejegyzésében.

Az Indexnek az egyik szemtanú elmondta, hogy a közelben volt akkor is, amikor a dulakodás elkezdődött. Elmondása szerint a dolog azzal kezdődött, hogy Magyar Péter a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival.

AZT NEM HALLOTTA, HOGY MIKET MONDTAK EGYMÁSNAK, DE A MÁSIK FÉRFI RÁFOGOTT MAGYAR PÉTER NYAKÁRA, MAJD DULAKODNI KEZDTEK. UTÁNA JÖTTEK A BIZTONSÁGIAK, ÉS SZÉTVÁLASZTOTTÁK ŐKET.

Elmondása szerint Magyar Péter indulatosan beszélt velük, káromkodott, „legalábbis ezt olvastam le a szájáról”. Ezután a biztonsági őrök arra a konklúzióra jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést a másik férfi inzultálásával, és felszólították, hogy távozzon. Ő viszont nem akart menni, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) rongálás miatt is eljárást indított, miután a sajtóhírek szerint Magyar Péter elvette egy őt kamerázó ember telefonját, majd azt a Dunába hajította.

“A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást.

A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki”

– írta megkeresésünkre a BRFK sajtóosztálya, hozzátéve, hogy egyelőre több tájékoztatást nem kívánnak adni.

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: