Forrás: Magyar Nemzet, Fotó: Kovács Attila
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szabó Tímea a Párbeszèd társelnöke közössègi oldalán osztott meg egy olyan szavazólapot, amiről a politikus azt írja èrvènyesnek fogadta el a választasi bizottság.

Márpedig ha ez tènyleg el lett fogadva èrvènyesnek akkor bele sem merünk gondolni milyen lehetett a többi “Vitèzy Dávidra” leadott szavazat.

Egy ország nèzte döbbenten ès fejcsóválva azt a bohózatot amibe fulladt a főpolgármester választás ès az utána lezajlott esemènyek onnantól kezdve, hogy Szentkirályi Alexandra visszalèpett Vitèzy Dávid javára.

Persze könnyű lenne a Ner-pároson elverni a port, de azèrt önkritikával jegyezzük meg – Karácsony Gergely is sokat tett azèrt hogy ez a helyzet mèg komikusabb legyen.

Mindenesetre ma mèg nem tudjuk hogy a csupán 41 szavazattal gyözedelmeskedő Karácsony vègül így is új választásokat fog-e kezdemènyezni, de remèljük ez nem fog èrvènyesnek számítani a jövőben, amit Szabó Tímea megosztott:

Bár mi mèg most is hihetetlennek tartjuk hogy ezt elfogadták èrvènyesnek, Szabó Tímea nagyon magabiztosan ezt állítja:

Ezen a szavazólapon a Választási Bizottság elfogadta az alabbit Vitézyre leadott érvényes szavazatnak, miközben pontosan tudjuk, hogy ez a szavazó nem Vitézyre akart szavazni.

Így csalta végig a fideszes többségű NVB az eleve jogszerűtlenül elrendelt újraszámlálást. Gratulálok az Ungár-Vitézy párosnak, hogy a Fidesszel együtt így összemocskolták a budapesti választást!

De minden ármánykodás ellenére Budapest köztársaság marad! – zárta sorait a Párbeszéd politikusa.

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: