Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyar Péter a Tisza Párt alelnöke a Klubrádió Megbeszéljük című műsorának volt a vendége.

„A főpróba jól sikerült, a közönség tapsol, elértünk 30 százalékot, de a valódi előadás az nem most lesz, hanem egy országgyűlési választáson, és addigra már egy teljesen más párt lesz a Tisza Párt, teljesen más eszközökkel és szervezettséggel fogunk rendelkezni”

– mondta Magyar Péter a Klubrádiónak.

A Tisza Párt alelnöke a Megbeszéljük című műsorban azt mondta, a Fidesz lejtmenetben van, ezért

Orbán Viktor helyében előrehozott országgyűlési választásokat írna ki,

de ők akkor is meg fogják nyerni a választást, ha idén lesz, és akkor is, ha 2026-ban.

„Jelenleg ez egy olyan pillanat, amikor a Tisza Pártnak még nincs meg a szervezeti struktúrája, még nem léptettek be sok ezer tagot, még nincs megírva a társadalmi szerződésük pontosan”, ugyanakkor ők készen állnának egy 2026-os és egy esetleges 2024-es választásra is.

Az EP-választás kapcsán egyszer már vitára hívta ki Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet. Ez végül nem valósult meg, Magyar szerint viszont Orbán innentől fogva nem fogja tudni megtenni, hogy elmenekül a vita elől.

„Miniszterelnök úr régen egész jól vitatkozott, a legutolsó az nem sikerült annyira, úgy emlékszem, 2006-ban, de még van idő.

Ő jobban tudja, mikor lesz, mert nyilván ő fogja megnyomni a Start gombot. Én bármikor kész vagyok vele vitatkozni, akár a köztévében, vele akár még az ATV-be is bemegyek” – mondta.

Telex nyomán

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: