Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kétségkívül az egyik legsúlyosabb dolog az ügyben nem pusztán az, hogy miket mondott el a főpolgármester, hanem az, hogyan készülhettek a felvételek.

Nagyon nehéz megítélni, mennyire azzal kell foglalkozni, mi hangzik el a legfrissebb Karácsony-hangfelvételeken, miközben tudjuk és érezzük, nagyon nincs rendben, hogy Budapest első emberét – Karácsony véleménye szerint – titkosszolgálati módszerekkel hallgathatják le.

Mindenesetre a kurucinfón jelentek meg azok az újabb hangfelvételek, melyeket ismeretlenek jutattak el a jobboldali portálnak.

A felvétel különböző helyszíneken készült és nyilvánvalóan vágott. Az elején például egy villamoson beszél arról (feltételezhetően) Karácsony Gergely, hogy valamilyen ernyőszervezet kell, hogy „adatbázis meg aktivistarendszer legyen a párttól független rendszerben”. – írja a Telex.

Egy másik, elmosódott felvételen (feltételezhetően) Karácsony Vitézyről és talán Ungár Péterről beszél, mint aki

„a NER-be beleszületett, de generációs támadásból illetve a melegségük miatt kilógnak a sorból, így inkább önmegvalósítanak”.

Vitézyt a felvételen „kis autisztikus személyként” jellemzi, aki nem fogja bírni a kampányt. Ezután már jönnek a korábbról ismert „lapáttal fogjuk ütni” fordulattal fémjelzett részek.

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: