Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rendkívüli közleméynt adott ki Torzsa Sándor, a DK-MSZP frakcióvezetője, melyben tudatta a Fidesz kampánygépezete megpróbálja megakadályozni Dr. Gegesy Ferenc, az ellenzéki képivselők által támogatott jelölt ferencvárosi győzelmét. 

Látszik, hogy a Fidesz retteg Dr. Gegesy Ferenc győzelmétől. Néhány nappal ezelőtt maszkos aktivítsták próbálták megrongálni Gegesy választási plakátjait lejárató feliratokkal, azonban a – vélhetőleg a Fideszhez köthető akciót – a ferencvárosi állampolgárok és az ellenzéki kampánycsapat sikeresen megakadályozta:

Most azonban magasabb szintre kapcsolt a rogáni gépezet. Torzsa Sándor frakcióvezető közleményéből ugyanis kiderült, a Fidesz gépi telefonhívásokkal próbálja lejáratni a kerületet korábban 20 évig sikeresen írányító városvezetőt.

A DK-MSZP Szövetség frakcióvezetője ugyanis rendkívüli közleményben tudatta:

Több választótól kaptunk jelzést, hogy Gegesy Ferenc polgármesterjelöltet lejárató gépi hanghívásokat kaptak a Fidesz-KDNP megbízásából.

Míg ellenfeleink ebben a kampányban folyamatosan velünk foglalkoztak, addig mi Ferencvárossal!

Szomorú, hogy a kampány utolsó napjaiban nem bírja ki a Fidesz, hogy ne mocskolódjon. A ferencvárosiakat meg arra kérjük ne dőljenek be az ilyen kampányfogásoknak!

Információink szerint olyan valótlan állítások hangzanak el az autómatikus hívásokban, mint hogy Gegesy megszavazta volna a 13. havi nyugdíj eltörlését, ám a kérdéses időszakban nem volt a parlament tagja Gegesy.

Úgy tűnik, Ferencvárosban nagy esélye van Gegesynek a győzelemre, hisz a Fidesz tényleg mindent bevet annak érdekében, hogy megakadályozzák Gegesy győzelmét.

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: