Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kétszavas választ adott Tarlós István a 24.hu-nak arra a kérdésre, hogy mit gondol a kormánypárti főpolgármester-jelölt, Szentkirályi Alexandra visszalépéséről.

Nincs véleményem

– mondta a Budapestet két cikluson át vezető főpolgármester, aki ennél bővebben nem kívánta kibontani a nézőpontját.

Mindezt azután, hogy bombaként robbant a hír, hogy Szentkirályi Alexandra visszalép Vitézy Dávid javára, ezzel próbálva megbuktatni a fővárost vezető Karácsony Gergelyt.

“Ez az alku a választók elárulásán és átverésén alapul”

– írja Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán, miután kihívója, a Fidesz-KDNP támogatását élvező Szentkirályi Alexandra bejelentette, hogy visszalép a jelöltségtől Vitézy Dávid javára.

“Vége hát a színjátéknak, ahogy szóltunk előre: megszületett a sötét és cinikus politikai alku. Vitézy Dávid a Fidesz, a NER és a hatalom jelöltje”

Van ok az örömre – Szentkirályi Alexandra visszalépett Vitézy Dávid javára (fotón: Baranyi Krisztina és Vitézy Dávid egy korábbi kampányeseményen)

– írja Karácsony hozzátéve, hogy a Fidesz úgy árulta el a választóit, ahogyan elárulta Budapestet az elmúlt öt évben.

Szerint Vitézy és Ungár Péter megpróbálták becsapni a választókat azzal, hogy  ellenzéki várospolitikának hazudtak egy hatalmi játszmát.

A főpolgármester úgy gondolja, hogy az Orbán-Ungár paktumot Budapesttel akarják majd megfizettetni.

“ A kormánynak fáj a foga a kerületi szakrendelőkre, központosítani akarják a színházainkat és a kulturális intézményeinket, az ingatlanos oligarcháik, Tiborcz, Schmidt Mária, Garancsi Budapest kárára üzletelhet, és ahogy eddig, úgy ezután is számíthat Vitézy Dávid megbízásaira Mészáros Lőrinc. Ismerjük a módszereiket, tudjuk, hogy ez a paktum valódi ára”

– fejti ki Karácsony Gergely.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: