Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A mai nap kijózanító fejleménye, hogy Vitézy Dávid LMP jelölt javára visszalépett a Fidesz főpolgármesterjelöltje Szentkirályi Alexandra.

Ez történelmi pillanat, ugyanis nem csak az derült ki, hogy a Fidesz budapesti politikája megbukott, de az is hogy melyik polcra érdemes tenni az LMP-t és az általa támogatott politikusokat.

Persze mindez nem meglepő, hiszen Magyar Péter már hónapokkal ezelőtt figyelmeztetett erre, ugyanis korábban már közölte egy – szintén az LMP által támogatott, az ellenzéki egységet megbontó budapesti polgármesterjelöltről – hogy bizony ezer szállal kötődik a Fidesz világához.

Baranyi Krisztina ugyanis az LMP támogatásával rúgta fel a Ferencvárosi ellenzéki egységet, mellyel – ha halovány – de esélyt adott a Fidesznek arra, hogy visszavegye az alapvetően ellenzéki kerületet.

Baranyi pálfordulása után Magyar Péter a közösségi médiában jelezte, hogy Baranyi egyáltalán nem az az ellenzéki politikus, akit sokan hiszik:

Baranyi jelöltjei között pedig mit ad isten tömegével vannak olyan jelöltek, amelyek megtalálhatóak Vitézy Dávid fővárosi listáján is.

Sőt mi több, korábban Vitézy Dáviddal szerepelt közösen a városvezető:

Egy szó mint száz, ma bebizonyosodott, hogy érdemes komolyan venni azt, ha Magyar Péter figyelmeztet, mint ahogyan azt is, hogy Budapesten a Fidesz már a látszatra sem figyel már, annyira kapaszkodik a hatalomra.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: