Image: 73897527, A Demokratikus Koalíció 2019-es európai parlamenti választások eredményvárója a budapesti Radison Blu hotelben, Place: Budapest, Hungary, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció listavezetője arról érdeklődik a Tisza Párt alelnökénél, hogy ott lesz-e az ATV vitáján szombaton.

„Ma Magyarországon a köztelevízióban kell egy választási vitát megrendezni, és ha ez megvolt, mehetünk a Partizánba, az ATV-be, az RTL Klubba, bárhova.”

– „Bárhova elmegyek, miután megvolt a köztelevízióban az élő, egyenes vita.”

A fenti két idézet Magyar Pétertől származik, Kazincbarcikán és Siófokon beszélt erről május 10-én és 16-án a szimpatizánsai előtt. Most Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője posztolta ki a Facebookra az ezt tartalmazó videót, azzal a kommentárral:

„Ahogyan eddig, úgy ezután is állom a szavam, minden vitán ott voltam, minden vitán ott leszek. Péter, ugye Ön is állja a szavát?” – majd azt is hozzáteszi: „A valódi vitától nem kell félni, ezért várom holnap este az ATV vitáján Deutsch Tamást és Magyar Pétert is!”

Ahogy arról beszámoltunk, most szombaton élő adásban vitáznak majd egymással az európai parlamenti listavezetők az ATV-ben, vasárnap pedig fővárosi listavezetők ismertetik programjaikat és ütköztetik nézeteiket.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és a párt európai parlamenti listavezetője nem él a lehetőséggel, nem száll vitába a többi EP-listavezetővel a szombati tévévitán. A tegnapi vita után az okot is elmondta: neki nem dolga az ellenzékkel vitatkozni, akkor megy el, ha a Fidesz képviselteti magát.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: