Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kijöttek a Medián legfrissebb számai, amelyek nem kecsegtetnek túl sok jóval a kormánypártok számára. A Fidesznek gyakorlatilag megsemmisítő mértékű vereséggel kell szembe néznie.

A Medián legfrissebb felmérése szerint Budapesten a Fidesz önkormányzati listája csupán 29%-on áll. Ez pedig egyet jelent a párt eljelentéktelenedésével a fővárosban.

A tradicionálisan is baloldali fővárosban szinte soha nem állt még ennyire gyengén a Fidesz. Ez oly mértékű veszteség az Orbán-pártnak amely nem csak borítékolja a Fővárosi végeredményt, de országosan Budapest nélkül lehetetlen nyerni.

A legfrissebb mérést egyébként Magyar Péter így kommentálta:

“Totális pánik van a Fideszben, úgy égetik a hazug, aljas propagandára a milliárdokat, mintha nem lenne holnap. Voltam már minden: nőverő, pszichopata, dollárbaloldali, Gyurcsány-báb, amerikai báb, az Európai Bizottság elnökének a bábja, Soros György bábja, focistafeleség, PszichoPeti, háborúpárti, áruló, a Jobbik embere.

Most már azt terjesztik a rogáni propaganda segédcsapatai, hogy meleg vagyok és drogokon élek. És még van hátra 11 nap a választásokig…”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: