Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV csoporthoz köthető Nap Híre írta meg, hogy a feje tetejére állhat a budapesti főpolgármesterválasztás erőviszonyai egy újonnan megjelent információ fényében.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója talányosan fogalmazott a főpolgármester-választás jelöltjeiről és nyitva hagyta a lehetőséget arra, hogy Szentkirályi Alexandra esetleges visszalépése esetén Vitézy Dávidot támogassa a Fidesz.

Orbán Balázs egy interjúkérdésre, miszerint minden ma ismert jelölt ott lesz-e június 9-én az indulók között, azt felelte, hogy Budapesten egyértelműen hallható „a változásra vonatkozó igény”, azonban a Heteknek május 23-án adott podcast interjúban nem mondta ki Szentkirályi Alexandra nevét – írja az atv.hu.

Szerintem a választópolgárok fognak tudni választani. Én arra bátorítom őket, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjeit válasszák minden alkalommal

– fogalmazott Orbán Balázs. A Mandiner azt írta, ezzel a válasszal a politikai igazgató nyitva hagyta a lehetőséget arra, hogy Szentkirályi Alexandra esetleges visszalépése esetén Vitézy Dávidot támogassa a Fidesz.

Egy közvélemény-kutató most éppen azt méri, hogy milyen hatása lenne Szentkirályi Alexandra vagy Vitézy Dávid esetleges visszalépésének a főpolgármester-választás eredményére.

Az eredmények még nem ismertek, de korábban Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid is tagadta, hogy a visszalépést fontolgatnák.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: