Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újra előkerült a drága Donald J. Trump, aki éppenséggel elnökválasztási vitára hívta Joe Biden hivatalban lévő elnököt. Trump a meghívás kapcsán olyan mondatokat mondott el, amire nehéz épp ésszel mit mondani.

Trump szerint ugyanis Oroszország azért támadta meg Ukrajnát, mert “nem tiszteli Bident”.

Donald Trump előző elnök csütörtökön közösségi oldalán kiadott közleményében azt írta, hogy bármikor, bárhol készen áll a vitára utódjával és legvalószínűbb választási ellenfelével.

A republikánus politikus a politikai vita témájaként azokat az ügyeket jelölte meg, amelyek létfontosságúak “Amerika és az amerikai emberek számára”, és megjegyezte, hogy számára elfogadható az is, ha a vitákat a Demokrata Párt vezető testülete, a Demokrata Nemzeti Bizottság szervezi meg.

Ezzel egy időben Donald Trump reagált Joe Biden évértékelő beszédére (State of the Union) is, amelyet a hivatalban lévő elnök a hagyománynak megfelelően a Kongresszus előtt mondott el.

Donald Trump szerint Joe Biden elnökségének három éve alatt leépítette azokat az intézkedéseket, amelyeket ő az elnöksége idején az Egyesült Államok határainak biztosítása érdekében hozott, és a jelenlegi elnök hivatalba lépése óta illegálisan érkezett bevándorlók milliói léphettek be az Egyesült Államokba.

Donald Trump a jelenlegi elnök gazdaságpolitikáját tette felelőssé az Egyesült Államokban tapasztalt inflációért, az ukrajnai háborúval kapcsolatban pedig azt írta, hogy Oroszország azért támadta meg Ukrajnát, mert “nem tiszteli Bident”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: