Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tompos Márton, a Momentum alelnöke már 2022-ben felderítette, hogy illegális kínai rendőrőrsök működnek Kőbányán és Józsefvárosban, most pedig a Szuverenitásvédelmi Hivatalhoz fordul, mert a Belügyminisztérium “közbiztonsági megállapodást” kötött a kínai kormánnyal és kínai járőrök jelenhetnek meg a magyar városokban.

A  Momentum politikusa kiemeli: “Többször kérdeztem a Belügyminisztériumot az illegális kínai rendőrőrsökről, de érdemi választ nem kaptam.

Előbb tagadták a kínai rendőrségi jelenlétet, majd kiderítettem, hogy Wang Decsing kínai összekötő tisztként dolgozik Budapesten.

Groteszk módon a kínai kommunista diktatúra médiájában több információ volt erről, mint a magyarban… 2024. februárjában pedig jöttek a pletykák, hogy “közbiztonsági megállapodást” kötött a Belügyminisztérium a kínai kormánnyal, aminek a keretében kínai járőrök jelenhetnek meg a magyar városokban.

Ez mára biztossá vált, mert megerősítette a magyar kormány a sajtónak is.”

Tompos szerint a Fidesz nem annyira veszi komolyan a szuverenitást, amikor keleti diktatúrák szeretnének valamit elérni Magyarországon.

“A fokozódó kínai rendőrségi jelenlét miatt azért bejelentést tettem a Szuverenitásvédelmi Hivatalnál. Ha valóban fontos a kormánynak a magyar szuverenitás védelme, akkor nem nézik végig ölbe tett kézzel ezt” – zárja Tompos.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: